Orkar inte mer – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Orkar inte mer

Hej finisar!

 

Som ni vet har jag mått så himla bra några veckor nu och är bland de bästa i mitt liv. Men varför skulle jag som har mått dåligt i ettårs tid få vara lycklig för? Det sticker i folks ögon antar jag.

 

Jag är så ledsen och mår så dåligt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Får så mycket hat och åsikter och skit hela tiden och jag orkar inte mer! Idag skrev en ny tjej till mig att Gabriel och hon hade haft sex i fredags. I fredags fyllde han år och vi hade en helt magisk dag tillsammans och va aldrig ifrån varandra så det ens skulle kunnat hända! Orkar inte mer sånt!

 

Får höra att jag inte förtjänar något pris i Vi med barn Awards, folk klagar på mitt utseende, skrivet att jag ska sluta blogga, att min dotter är ful, att det är fel på henne, att jag är en vidrigt människa, listan kan göras lång. Till slut rinner bägaren över. Det kan vara en liten grej som gör att jag bryter ihop totalt för jag klarar inte att ta hur mycket skit som helst. Det sårar mig! Att skriva saker som rör Tindra eller att min pojkvän varit otrogen, att jag är vidrig osv osv.., det klarar jag inte av!

Mina nära säger till mig att det är sånt man får räkna med som offentlig person och visst så är det väl men är det okej för det? Folk kanske tycker jag är konstig när jag bryter ihop men då får man tycka det isf. Jag klarar inte att ta hur mycket skit som helst.

Denhär dagen skulle jag ha vloggat men jag har varit s ledsen hela dagen och mått extremt dåligt för ett 40 tal kommentarer jag fått in. Det är liksom inte en liten kommentar som krossar mig utan det är liksom allihopa tillsammans. Det känns som att folk inte ser mig som en människa ibland bara för att jag är en offentlig person.

Sedan har jag dessutom bråkat med Gabriel för första gången igår och idag vilket är skitjobbigt då jag älskar han så galet mycket liksom.

Jag har liksom äntligen blivit lycklig och mår bra och så kommer all skit igen! Jag ser upp till Joakim Lundell som har lixom lärt sig att skita i andras åsikter och hat, men jag är inte där än!

Funderar starkt på att bara jobba på Redfellas ibland för att slippa allt dehär. För grejen är att jag får liksom inte bli ledsen, ingen kommer trösta mig för jag har själv valt att vara en offentlig person och om det är så, då kanske jag inte orkar med det!

Jag behöver kärlek och omsorg precis som vem som helst om jag blir sårad och om man inte kan få det pga att man får skylla sig själv att man är offentlig, då kanske det inte är något för mig längre.

Det är inte okej att såra någon! Jag önskar att alla som har negativa åsikter om mig eller hatar mig så djupt att man kallar mig hora, fitta, dålig mamma, äcklig, ful, säger saker om min dotter och pojkvän etc kunde skita i mig! Serisöt hur svårt är det att bara ” jag gillar inte linn Andersson så jag skiter i henens blogg” . VARFÖR måste man skriva till mig? Om jag nu har så fult ansikte enligt en person, varför måste man skriva det till mig?

 

Detta inlägg är inte till för att ni ska tycka synd om mig utan för att ni ska förstå. Är otroligt öppen och ärlig av mig.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej är en 54årif mormor/farmor som följer dig o din söta dotter.
  Jag blir så arg när jag läser vad folk skriver för hemskheter till dig o andra bloggare.
  Du får se det som så att det oftast är personer som själv har misslyckade liv, de är avundsjuka o de är dessutom fega, de skriver sånt de aldrig skulle säga till någon face to face.
  Näthatare är de uslaste av alla människor, om man inte gillar något så kan man bara scrolla vidare till något man gillar bättre istället för att sitta o komma på osanna hemskheter. Jag tycker inte att man ska behöva tåla sånt bara för att man är offentlig, det är de äckliga nättrollen som borde lägga av.
  Kramar till dig o Tindra
  Maria

 2. Catarina Eriksson

  Du … du förstår att det är knäppgökar som skriver så. Du är vacker, har en ursöt liten dotter, mår bra med ny kille osv. Det sticker i ögonen på personer som inte har det så bra själva. Det är nåt fel på dem vet du. Inte kan du väl bry dig om vad folk som är knäppavi huvudet skriver. Det är säkert en och samma person som har olika identiteter. Det råkade ju Pernilla Wahlgren ut för och kunde spåra personerna, som var en enda tydligen. Inte helt otroligt för dig heller. Denna person har ett eget tragiskt liv. Sträck på dig och bry dig inte!! Du vet att Tindra är så himla söt t.ex. så att hon skulle vara ful är skrivet för att sänka dig. Låt inte en idiot få makten över dig, då har hen vunnit. Kramar från mig 💕

 3. Tess

  Det är exakt det dom vill, bryta ner dig totalt och när du medger att du mår dåligt av det och bemöter hatet så ger det vatten på kvarnen för dom fega kräken som skriver otroligt onödiga elaka och hatiska kommentarer!

 4. Elin

  Det är avundsjukan som gör att folk hittar på fel och försöker trycka ner dig! Du är snygg, smal, trevlig, har en underbar dotter, en bra karriär inom sociala medier och nu också en hunk till pojkvän. Även om ditt liv såklart inte ör perfekt, du får bara ha tindra halva tiden tex, så väljer nog folk att se det perfekta. Och det sticker i ögonen. Önskar du inte tog åt dig 💕

  1. Eva

   Usch va de finns elaka och avundsjuka människor som enbart letat upp någon härlig person och ger sig på denna- i de här fallet är de du som drabbas Linn.😥😥.
   De kan inte vara lätt att få dessa elaka kommentarer och jag kan förstå att du reagerar på dom- tyvärr är de ju precis va dessa vidriga människor vill att du ska göra- dom vill att du ska må dåligt, dom vill att du ska ge dom uppmärksamheten.
   Jag förstår att du tröttnar på dessa ” troll” som tydligen inte har ett eget liv utan måste ge sig på dom som faktisk lyckas i dina lov.
   Försök att scrolla förbi deras elaka kommentarer , radera bort dom utan att läsa klart- DU VET att du har världens finaste dotter. ❤DU ÄR en helt underbar mamma. ❤NI ÄR vackra/ söta / fina du och lilla Tindra❤. Låt inte dessa nättroll ta över ditt liv för du är så otroligt vra på de du gör. Kämpa impt dessa människor som enbart gör allt för att försöka göra livet surt för dig.
   Många styrkekramar till dig Linn- ge inte upp nu ❤❤❤

 5. Anna

  Tycker du ska ta kontakt med en kurator/psykolog som du kan bearbeta sådana här saker med så att du kanske får mer självkänsla och lättare kan skaka av dig sådana här elaka saker, du vet ju innerst inne att det bara är små elaka människor utan hjärta som skriver sådana saker, som du skriver, det är aldrig okej att medvetetet såra en annan människa, du ska inte stå ut med det bara för att du är offentlig.
  Ta en paus och känn efter om det är värt allt det dåliga.

  Ta hand om dig 🌸

 6. Susanne Larsson

  Älskade Linn❤ jag vet att det inte är lätt,men du måste försöka skaka av dig alla dåliga kommentarer ❤ följer dig och Tindra och tycker ni är underbara ❤ försök koncentrera dig på alla bra kommentarer ❤ sluta inte, det blir inte detsamma utan dig. Du och Tindra är så fina och det är fler som tycker om er än dom som retar sig på er. Dom har inget liv. Det finns dom som bara sitter vid datorn och letar upp hatobjekt. Snälla ge inte upp ❤❤ kram ❤❤