Dop för Milija ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Dop för Milija !

Hej finisar!

Idag har vi varit på dop för fina Milija! En så söt liten tjej. Gabriels bästa vän Hannes och hans flickvän Mollys dotter döptes idag och dem hade ordnat ett så fint dop! Tindra sonande i bilen påväg till dopet och var så trött att hon sov vidare när jag bar ut henne ur bilstolen vilket ALDRIG händer länge, men nu gjorde det de. Tindra sov igenom nästan hela dopet vilket var lite gulligt, haha. Hon vad så himla söt min lilla prinsessa!

Blev verkligen rörd av dopet, fick nära till tårar flera gånger. Är så vackert och stämningsfullt i kyrkan! Blev att tänka massor på Tindras dop och hur liten hon har varit min lilla tjej som nu är en stor men liten tjej, haha!

Gabriel blev gudfar till Milija så han stod med framme under hela dopet. Så fin var han och är så stolt över han. Känns verkligen som han är en bra kille när någon vill göra han till gudfar! Sedan blev en tjejkompis till Molly gudmor med. Ska vara ärlig och säga att de typ känns lite jobbigt. Vet inte varför men det brukar ju vara par som blir gudmor och gudfar liksom och att min kille blir gudfar med en annan tjej… haha. Lovar att ni skrattar åt mig nu men är lite nykär får ni tänka.

Gabriel köpte ett så himla fint guldhalsband till sin guddotter på guldfynd av mina gamla kollegor! Tyckte det var så himla gulligt! Efter själva ceremonin så fikade vi och träffade lite andra vänner till Gabriel som med väntade barn i vinter! Så kul att han har folk runt sig med barn med!

Tindras som sov i kyrkan!Så fina!Gabbe som hällde upp vattnet!Hur söt är inte Milija! Vi bara goooosa!Titta så fint!Tindra älskade att leka med ballongerna!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.