Gabbes födelsedag ! – Tiingelinn

Tiingelinn

Gabbes födelsedag !

Hej finisar!

I morse överraskade jag Gabriel med frukost på sängen för idag fyller han 22 år! Min fina kille, är så glad över att jag träffat honom, älskar han sjukt himla mycket!

Tindra vaknade vid kl 9 imorse och då lät jag Gabbe ligga kvar och sova så gick hon och jag upp och fixade en liten födelsedagsfrukost åt honom! Sedan hade Tindra ritat en teckning till han och av mig fick han ett silver armband som det står Linn på, lite gulligt ändå, eller?

Sedan har jag jobbat med mina Redfellas grejor och städat samt räntas garderober med lakan och handdukar, Gabbes bror har varit här, en av Gabbes bästa tjejkompisar har varit här, vi har installerat en ny dammsugare och ja, haha!

Nu ska vi ta oss till ett lekland eller lekpark med Tindra och ikväll blir det släktkalas. Vem är såhär fin när man just vaknat ? VEM ? 

puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.