Låt oss vara lyckliga ! – Tiingelinn

Tiingelinn

Låt oss vara lyckliga !

 

Hej finisar!

Måste först och främst tacka alla er för så sjukt fina kommentarer jag och Gabriel fått! Vi är så himla lyckliga och tacksamma båda 2! Att läsa kommentarer från er som ” Äntligen Linn, du förtjänar att vara lycklig” ” Man ser hur glad och lycklig du är ” ” Du är så sprudlande glad det är så kul att de att du äntligen mår bra” osv osv betyder enormt mycket. Jar ju haft det jobbigt i snart ett år med bara motgångar och eftersom jag är öppen och ärlig av mig har jag ju delat med mig allt detta till er så ni har kunna följt hur jag mår och inte bara en perfekt yta.

 

Hur som helst, igår hände en sjuk sak! 2 tjejer kontaktar mig på Facebook och säger att en av dem har haft sex på en toa på Lionbar med Gabriel dagen efter vi kom hem från spat. Jag får panik, bryter ihop och tänker att ” Ja men det var väl för bra för att vara sant med denhär fantastiska killen ” men allt detta är ju bara rena lögner. jag var med Gabriel hela dagen efter att vi kom hem från spat så det är helt omöjligt, dem påstår att hans pappa varit med osv och inget stämmer. Det är helt omöjligt att det ens skulle kunna ha hänt. Det finns ingen tid till det ens. Det är alltså människor som vill såra mig och förstöra för mig, och för Gabriel.

Vad är det för hemska människor som kan vilja att någon annan ska må dåligt och bli helt förstörd, jag förstår då inte i alla fall! Jag älskar min Gabriel och han älskar mig! Kan vi snälla få vara lyckliga, snälla snälla, snälla!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Usch och fy för elaka och avundsjuka människor. De är verkligen tråkigt Linn att vissa tycker sig ha rätten att försöka sabba för er. Huvudsaken är att ni själva har tryggheten i varandra . Du ser väldigt lycklig ut numera och verkar må mkt bättre igen. Många kramar till dig och hoppas ni får vara lyckliga tillsammans du och Gabbe❤❤❤

 2. Therese Carlsson

  Skit i vad dom säger dom som säger elaka kommentarer så är det för att dom är avundsjuka på dig och det är för att dom inte har det så bra som du har det nu. Njut i ställer för att lyssna på negativa skitar =)

 3. amelie

  Du får skylla dig själv, du som var lös släpp. Med Pelle .Sen en annan kille. Sen snyftar du och säger du mår så dåligt. Stå upp som en kvinna , mamma, erkänn du har gjort fel. Du hade allt , du ville ha ett barn till med Marcus . Men han ville inte. Somdu var så jobbig med Tindra. Fick ta kjessarsnitt . För du klarade inte se blod eller ha ont.

  1. Carolina

   Lilla du amelie hennes kejsarsnitt har inget med att göra att Linn ej tål blod eller ha ont .tindra låg säte vilket gör att det är en risk o föda vaginalt.lössläppt du vet inget om Linn så va tyst istället o sluta skriv saker som inte är sanna.
   Hejja dig Linn du är bäst du är en supermamma och du förtjänar att vara lycklig .skit i alla dumma kommentaer och ta inte skit power girl ❤
   Kram till dig ❤

    1. Jennifer

     Men är du på riktigt eller!? Jag födde också med kjejsarsnitt är jag en sämre människa, kvinna, mamma då eller!? Och vadå lössläppt? Du vet bara en del av allt som händer i en annan människas liv så lägg ner. Vidrigt av dig att ens kommentera. Håll dina elaka tankar för dig själv!

    1. amelie

     Tror du problemen löser sig……Kom ihåg det var jag som förlät dig,men jag har inte hört ett ord från dig…Visst vill jag du ska vara lycklig. Men överdriven inte. Erkänn när du har fel, så blir inte folk irriterade. Ha en skön vecka , var rädd om varandra . FÖRLÅT ….<3

     1. carina

      amelie: gå och dra något gammalt över dig. Och sluta säga ”förlåt” hela tiden nu,du har skrivit så mycket elaka saker om Linn,så det är dags för dig att lämna denna blogg.Låt Linn få vara lycklig,med sin nya kärlek. Kramar till dig Linn, önskar er bara gott framöver, från en 57-årig mormor.

 4. My

  Varför ska folk avundas andras lycka? Blir så sjukt arg över detta beteende! Tjejer skärp er ni ska stärka inte stjälpa!
  Linn du förtjänar detta!
  Hoppas ni inte stöter på detta igen ❤️
  Kram❤️

  1. amelie

   Carina ( Mormor) Moget, jag står för vad jag säger. Kan säga förlåt hur många gånger som helst, ingen kan bestämma det. Mer än Linn ingen annan behöver inte lägga sig i. Gör ni samma sak när en människa behöver hjälp. Svimmat eller ramlat…..Nä då gör ingen någonting utan bara tittar går förbi. Vill se alla vara ärliga raka ge kärlek till varandra. Än på morgonen ta på masken sen när man lägger sig så kommer alla känslorna. Vi tjejer JA vi ska stötta varandra . Men lyssna lär ……Var dig själv skit i vad andra tycker . All lycka kärlek till er Linn , roligt att det känns rätt. Hoppas ATT du själv avgör i ditt beslut . Ber från djupet av mitt hjärta Ursäkt ,men blir som sagt irriterad när folk har mask på sig. Jag har lärt mig på min resa i livet, Folk som hånat ,mobbat en, killar som utnyttjat en. Men tillslut fann jag kärleken . Fick två underbara barn . Men fick bara låna honom i 11 år ,dog på fotbollsplanen. Hjärtstillestånd. Så jag vet vad sorg smärta är. Ingen kan säga till mig ,vad jag ska göra. Jag är starkare än så. Man får kämpa här i livet, det är ingen lyx på räkmackan…. Kram till alla oss tjejer som kämpar tillsammans , talar sanning med kärlek . All lycka kärlek . TRO ,Hopp ;KÄRLEK <3 ( Vad säger du nu Linn ……? Kram menar det med <3

  2. amelie

   Carina ( Mormor) Moget, jag står för vad jag säger. Kan säga förlåt hur många gånger som helst, ingen kan bestämma det. Mer än Linn ingen annan behöver inte lägga sig i. Gör ni samma sak när en människa behöver hjälp. Svimmat eller ramlat…..Nä då gör ingen någonting utan bara tittar går förbi. Vill se alla vara ärliga raka ge kärlek till varandra. Än på morgonen ta på masken sen när man lägger sig så kommer alla känslorna. Vi tjejer JA vi ska stötta varandra . Men lyssna lär ……Var dig själv skit i vad andra tycker . All lycka kärlek till er Linn , roligt att det känns rätt. Hoppas ATT du själv avgör i ditt beslut . Ber från djupet av mitt hjärta Ursäkt ,men blir som sagt irriterad när folk har mask på sig. Jag har lärt mig på min resa i livet, Folk som hånat ,mobbat en, killar som utnyttjat en. Men tillslut fann jag kärleken . Fick två underbara barn . Men fick bara låna honom i 11 år ,dog på fotbollsplanen. Hjärtstillestånd. Så jag vet vad sorg smärta är. Ingen kan säga till mig ,vad jag ska göra. Jag är starkare än så. Man får kämpa här i livet, det är ingen lyx på räkmackan…. Kram till alla oss tjejer som kämpar tillsammans , talar sanning med kärlek . All lycka kärlek . TRO ,Hopp ;KÄRLEK <3 ( Vad säger du nu Linn ……? Kram menar det med <3

 5. Sindy

  Åh, min gud!!!! vad en sorglig händelse! De avundar dig och ditt perfekta liv…vissa människor är verkligen väldigt brutala! Du är den bästa mamma jag någonsin har träffat. Du har en stor kärlek! Jag hoppas att du alltid kommer vara glad.. kram fina Linn