Få silkes len hy i ansiktet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Få silkes len hy i ansiktet

Hej finisar!

 

Det här inlägget är i samarbete med Maybeauty

 

 

Jag har fått hem deras ansiktsmask som jag testat och den ger verkligen resultat! Jag har testat den 2 gånger och mitt ansikte har blivit så lent efter båda gångerna!

 

Det är en ansiktsmask som drar ut smuts ur porerna. Jag har ju haft lite problem med oljig hy så detta blir verkligen en sådan himla uppfräschning för ansiktet.

 

Ansiktsmasken kommer i små engångsförpackningar som man river upp. Inuti dem är det som en svart kräm och doften påminner mig om spa, haha, kan inte förklara den bättre än så. Sedan medföljer det en liten pensel som man applicerar masken med på de partier man behöver. Jag är mest oljig i pannan, på näsan och på hakan så där får jag alltid mest resultat.

 

När man applicerat masken så ska man vänta 30-45 min så att den stelnar på ansiktet. Den känslan man får när den stelnar är typ att hela ansiktet stramar, om man rör på ansiktet så känner man de så mycket.

 

När det gått 30-45 min så drar man av masken från ansiktet. Det känns som att dra av ett plåster så det känns verkligen! Det gör lite småont men samtidigt är det en skön känsla.

 

Mitt ansikte har blivit så galet lent efteråt! Direkt när masken är av har jag smörjt mitt ansikte med serum och ansikts/ kvälls kräm för att återfukta efter behandlingen.

 

Är ni sugna på att testa denna grymma ansiktsmask? Med rabattkoden “linnfacemask” får ni 30% rabatt på denna ansiktsmasken från Maybeauty. Klicka här för att komma till erbjudandet.

 

!


Såhär ser den ut i förpackningenEfteråt Med maskenFöreEfter 

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.