Tiingelinn

Katastrof morgon

Hej finisar!

Vilken hemsk morgon jag hade igår!

Wow, wow , wow!

 

Vaknade av att larmet ringde kl 7 för jag skulle på möte i Stockholm med loppi som är min bloggportal jag bloggar under. Kollar telefonen och har fått sms av SJ där det står att mot tåg är försenat… Jag skulle åkt kl 9. Så jag ringer till Marcus och han är världens snällaste och ställer upp på att skjutsa mig till Stockholm!

Sedan var Wilma här och hon satte på en tvättmaskin, plötsligt hör jag massor av vatten, tänker att det är Wilma som duschar, men hon låg i soffan så går in i badrummet och det är vatten i hela rummet. Jag får Manik och rycker ur tvättmaskinen.

Sedan åker jag, Marcus och Tindra iväg. Efter nära timmar vid ca 12 tiden får jag ett sms av Sj.. tåget hade alltså inte gått ens då.. där står det ” förlåt för förseningar vi bjuder på en korv” . Jag och Marcus skrattade så mycket. Vi båda såg framför oss mig sittandes 3 timmar i Halsberg och sedan få det sms:et. Det roliga som hör till är att jag inte äter korv, det är bland det värsta jag vet, haha.

Sedan ringer dem från fastighets service och Bah ” Vi kommer imorgon” . Vattenläcka i hela badrummet var visst inte prioriterat. Snacka om att all min tvätt kommer bli förstörd med, av att vara instängd i tvättmaskinen…

En rikt kaos dag men vi hade sjukt mysigt i Stockholm, haha!

 

Puss och Kram

Favorit frukost just nu, jordgubbar, honung och turkisk yoghurt. Utsikt påväg till Tindras förskola.Min och Wilmas myskväll hör om dagen.

Outfit jag älskar! En vit söt body med blommor på och söta shorts med volang och rosett.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.