Bästa rengöringssprayen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Annons

Bästa rengöringssprayen

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Dermosil !

 

Jag är väldigt glad över att arbeta med Dermosil då jag älskar deras ekologiska produkter som dessutom har himla låga priser när man jämför med många andra märken. Det känns lyxigt och håller hög kvalitet.

Det jag vill tipsa om idag är deras olika rengöringssprayer! Jag började med att löpe en universal för länge sedan och sedan har jag utökat sortimentet här hemma, haha! Skulle inte klara mig utan dessa!

Använde dem i unga mammor som många kommer ihåg för att det skulle dofta rent och nystädat, hehe! Gör jag fortfarande, alltså sprayar i luften för god doft, men dem är även himla bra!  Tänkte gå igenom dem under bilderna!

 

Koden Linn15 ger er 15 % rabattliving sortimentet där dessa rengöringssprayer ingår, även doftstickor och annat underbart till hemmet. 

Window är en favorit, använder den seriöst dagligen på speglar och fönster. Hur ofta blir inte badrumsspegeln äcklig, sedan kladdar Tindra på min spegel i vardagsrummet samt fönstren hela tiden, då är denna fantastisk! 

Denna för barum använder jag till toan, duchväggarna, badrumsgolvet och så är den snygg att ha stå framme i badrummet och perfekt att spraya för lite fräsch doft där inne. Brukar även ta ett sprut i toan när jag spolar för fräsch doft. Denna till köks använder jag på luckor och skåp. spisen, i micron, ja men allt i köket.

Och denna favoriten funkar till lite allt möjligt, Använder ofta om Tindra kladdat någonstans och till att rengöra hennes matstol.

 

Glöm inte att använda rabattkoden “ Linn15″ för 15 % rabatt!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons