Tiingelinn

Fotomodell för Gina tricot

Hej finisar!

I söndags åkte jag, Wilma och Tindra till Västerås med tåget. Tog bara 50 minuter och Tindra var bara för söt på tåget, hon busade och hade så kul. Hade bokat biljetter men när vi kom till tåget fanns det inget tåg som gick då.., så kollade och hade såklart råkat boka buss. Så vi fick boka nya biljetter och då fanns det bara förstaklass, så lyxigt blev det, haha.

I Västerås tog vi en mysig promenad i en park så Tindra fick sova och sedan åkte vi till miniroom för att modella lite för Gina tricot! Så nu har jag varit bikini modell då!

En komisk grej är att jag fick ett kontrakt av ett bikini företag samma vinter som jag blev gravid med Tindra. Sedan på sommaren när vi skulle fota hörde dem av sig, hade helt glömt bort liksom, och jag bah oj, jag är höggravid…. haha lite kul ändå.

Trodde aldrig att en mamma som fött barn med kejsarsnitt och är 162 cm lång skulle få vara bikini modell, haha. Men det är det jag älskar, att företag satsar mer på naturligt nu för tiden.

Vi hade super mysigt hos miniroom och de tog några söta bilder på Tindris också ! Hon fick en så fin klänning från how to kiss a frog och söta strumpbyxor till, så glada blev vi!

En super mysig dag och rolig upplevelse Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.