Tiingelinn

Mysdagar med prinsessan

Hej finisar!

Gud känns som jag aldrig bloggar och att mina inlägg är så tråkiga. Jag har verkligen mått dåligt sedan uppbrottet med Marcus ungefär. Det går lite upp ibland och blir bättre men så går de ner igen, är aldrig på topp liksom. Va typ bra ett tag men sedan efter uppbrottet med Jesper blev de sämre igen, och ja ni förstår. Mår inte bra, måste lägga upp jobbet bättre med, får typ prestationsångest för känns som alla andra influenser är bättre typ, och måste bli bättre på att typ strukturera upp så jag inte har 5 samarbeten att fota per dag osv. Sedan har jag varit sjukt jättemycket med, det suger ju ur energi ur än, o så blir man sjuk igen..

Hur som helst, Tindra ger mig massor av energi när hon kommer. Vi har myst massor och hon är så glad och söt, vi kollar film tillsammans, äter frukost i sängen, leker i henens rum, lagar mat tillsammans typ haha och så pussas och kramas vi massor! Älskade unge snacka om att vara det bästa i livet.

Kan inte tänka mig ett liv utan barn. Alla säger att de inte förstår hur man kan skaffa barn så tidigt, jag kan inte förstå hur man inte kan, vad gör man ens i sitt liv då? Tindra är ju livet! 

Puss och kram finisar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.