Spa dag med mamma – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Spa dag med mamma

Hej finisar!

I lördags var jag på spadag med min mamma på det nyöppnade spat i Barkarby på Welcome hotell. Alltså sååå himla fint och så himla mysigt! Jag älskar spa framför typ allt annat så det var så nice.

Hela hotellet var nyrenoverat så så fint! Jättegod frukost hade de med, amerikanska plättar och allt!  Vi blev så överraskade när det stod frukt och champagne inne på rummet dessutom. Vi var på spat som var så fint och så gjorde jag även en behandling i form av massage! Sååå skönt. Lite vardagslyx verkligen. Sedan badade jag även på hotellrummet för de hade ett sååå fint badkar, hihi. Det var rituals produkter på hotellrummen och på spat och fick dessutom ett kit med mig hem, så lyxigt!

Spa delen öppnade i Januari så helt nytt var det.

Kam varmt rekommendera! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.