Svarar på era frågor – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Svarar på era frågor

Hej finisar!

Här kommer spar på massor av frågor från frågestunden!

 

Vill du ha flera barn och hur tänker du med det eftersom du inte är tillsammans med någon nu?

Jag vill verkligen ha flera barn! Tycker det är super jobbigt att inse att Tindra inte kommer få ett syskon så tätt som jag haft mellan mina. Man har olika livssituationer och jag känner väl att så fort man hittar den rätta och varit tillsammans i minst ett år så blir det väl flera barn säkert.

Träffar du inte dunder killen längre?

Jag träffar inte Jesper längre! Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut.

Vad är ditt favorit godis?

Helt klart nappar, sura nappar, colanappar, kindermaxi och typ all annan choklad! Älskar Fazer.

Är det annorlunda att dejta med barn? Eftersom du är så ung med.

Ja det tror jag absolut, var ju 16 när jag och hennes pappa blev tillsammans så har ju aldrig typ dejtat utan barn. Men ja det vet jag att det är! När jag träffat killar så gör jag det när hon är hos Marcus. Sedan är det väl ofta att de inte vill dejta någon med barn, eller att de tror att dem vill de o sedan ångrar sig o inte känner sig mogna för man har ett barn, vilket såklart är hjärtskärande som tusan! Är ju svårt men jag är inte desperat, kommer ta det så lugnt och bara vänta på att träffa den rätta som är mogen o redo för både mig och min skatt.

Hur har det gått med att hitta utbildning?

Åh inte jättebra tyvärr, men letar för fullt!

Vilken brun utan sol använder du?

Jag använder Ida vargs den luktar inte och färgar inte av sig, så bra!

Trivs du med att vara singel?

Nej gud absolut inte haha! Är verkligen en förhållande tjej!

Hur ska din dröm-kille vara?

Åh får alltid den frågan men kan besvara lite kort:

Måste vara en mogen kille som är redo för en relation med en tjej med en dotter. Han måste liksom älska henne lika mycket som mig. Sedan vara snäll, rolig, kunna hitta på massor med roliga saker, inte bry sig för mycket om vad andra tycker, ha ett eget liv med vänner osv men ändå kunna spendera mycket tid med mig, och med Tindra.

Kunna göra aktiviteter som tex spa med mig bar han o jag men lika mycket kunna åka till Astrid Lindgrens värld med Tindris o mig, osv. Sedan typ vara lite social så man kan ungås med varandras vänner och sådant. Sedan gärna vara redo för familjelivet, jag vill ju liksom ändå ha fler barn inom en ganska snar framtid inte typ när jag är 30 år.

Utseende mässigt spelar typ ingen roll, fina ögon är något jag gillar och typ lite ” söta ” killar framför ” sexiga” eller hur man ska säga.

Var köper du mest kläder till Tindra?

Åh är nog newbie på Kappahl, förut mycket livly men knappt längre, jag älska polarn och pyret med, även hm, Lindex, babyshop…

Katt eller hund människa?

Katt alla dagar i veckan!

Det får bli dagen frågor, delar lite bilder från helgen med mamma och med Amanda! Hade inte bloggat om det då jag verkligen mådde skit men delar med mig av lite bilder nu.

 

Shopping med Amanda! 

Taco-myskväll!

Matchy matcy

Mello-mys

Min fina fina mamma!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.