En knasig dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En knasig dag

Hej finisar!

Vilken knas dag, igår gick jag på stan och skulle shoppa lite nytt till Tindra. Då hittar jag inte mitt leg när jag ska uppge för jag är medlem och inser att det har ” killen jag träffar” . Han hämtade ut ett paket till mig när han var här och sedan glömde vi båda bort det.

Sedan är saken den att jag har körlektion på onsdag och måste ha det, plus har typ 5 paket att hämta ut inför samarbeten så behövde det verkligen, haha. Så ja, jag fick åka hit för att hämta det.

Saken hör till att han inte bor 10 min från mig utan en ganska bra bit, haha. Så nu är jag här! Han är på jobbet och jag ligger och jobbar hemma hos honom.

Funderar på att fixa någon mysig överraskning när han kommer hem, hehe. Ska bara komma på vad. Värsta ångesten att jag inte har med min platt/ locktång eller torrschampo .. Hade ju varit nice att vara lite fin typ.  Ska komma på något bra!

 

På tal om leg förresten.. var inne på Lindex och skulle köpa kläder till Tindra och hon i kassan sa ” Är du medlem” och sen Bah ” nej du kanske inte kan vara det” ( man ska vara< över 16 år för att vara medlem) Jag Bah jo det är jag 980125….. Sedan undrade hon om jag ville ha presentpåsar osv.. Jag Bah ” Nejtack det är till min dotter” . Känner att jag verkligen inte behöver ha åldersnoja längre i alla fall, haha.

Puss och kram finisar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.