Tiingelinn

Nytt år och ny hy!

Hej finisar!

Nu när det är nytt år har man massor av nyårslöften och vad kan vara viktigare än att ta hand om sin egen kapp och sin egen hy? Att ta bra, att röra på sig, att må bra och ta hand om sig.

 

För mIg har hyn alltid varit viktig, haft sjuka komplex över hyr mycket acne jag haft förut men Palina har ju som ni nog redan vet räddat mig från det. Nu har jag mått dåligt, haft konstiga sömnrutiner och även stressat mycket, har börjat med minipiller och slarvat med hudvården, min hy är katastrof. Men nu så är det dags igen!

Det som är speciellt med palina är att själva sminket är hudvård också. Det är bättre för hyn att ha sminket än att inte ha det, så himla sjukt!

Jag använder först en dagkräm, sedan foundation, sedan puder ( om jag har den blöta foundation) annars är det klart. Deras torra foundation är guld. Du bara sveper på över hela ansiktet och du är klar, perfekt lyft när man har barn och ca 2 sekunder på sig att sminka sig!

 

 

 

Ansiktsprrelingen!

Älskar denna, doftar sjukt gott med. Skrubbar med den 2 gånger i veckan.

Har  olika ansiktsmaker, köpte en på blackfriday faktiskt. Calm Down kör jag i vanliga fall och när jag har accne tar jag den andra. Brukar sova med dem, 

Ögonkrämen som man ska börja använda från den dagen man börjar använda mascara. 

Min älskade torra foundation! Life!

 

Glöm inte att koden ” tiingelinn” ger er 20% rabatt till och med sista januari!

Kom till hemsidan här: 

 

Besök annars skönhetskompaninet i Örebro

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Arjeta

    Hur omogen är du? Tycker du du har gjort rätt som legat med Sophies ex? Oavsett om ni var Bästa vän eller inte? När hon öppnat upp sig för dig?? Och du deasutom nyss gjort slut med ditt egna ex? Vart är respekten mot andra människor? Det är fruktansvärt svingt & egoistiskt. Och att sedan lägga ut en sådan omogen story på instagram ”har tydligen legat med min bästaväns ex, när har jag varit med ditt ex” och taggar din kompis? när du vet precis vad Sophie pratar om och menar på sin story? Varför skoja bort det istället för att stå för det? Är du så osäker på dig själv? Kanske dags att ta av sig offerkofftan nu Linn.

  2. Mia

    Snälla lär dig stava och läsa igenom din text innan du publicerat, fruktansvärt att läsa en blogg med så många stav och slarvfel hela tiden. Är inte detta ditt jobb? Lite får man väl ändå anstränga sig!

  3. Amelie

    Jag vet nu att du tar bort mina kommentarer, jag har gått ut med att du har legat med Pelle. Sen har du berättat detta för Sophie…..Du är skev äcklig person. Gör om gör rätt. Tänk på allapersoner runt om du har skadat .Säger ja till frieriet.Säg ja till Pelle. Fy fan ….Du är inte så vacker som du tror . Fy fan tycker det är synd om Tindra& Marcus …..

    1. Sandra

      Är det någon som ska göra om och göra rätt är det du. Sitta bakom skärmen och skriva dessa saker till en ung och just nu väldigt vilsen tjej. Hoppas att du aldrig någonsin begår några misstag i ditt liv.

      Kram till dig Linn !

    2. Emma

      Amelie, klart hon tar bort din kommentar när du skriver sådan smörja. Den enda det är synd om är dig som inte kan bete sig mot folk.

    3. Antonia

      Fräscht med påhopp och trycka ned andra människor! Du är säkert helt felfri själv så det måste vara så himla jobbigt att leva i en värld full med operfekta människor. I feel you

    4. Antonijah

      Fräscht med påhopp och trycka ned andra människor! Du är säkert helt felfri själv så det måste vara så himla jobbigt att leva i en värld full med operfekta människor. I feel you

    5. Amanda

      Jag håller med ovanstående. Du är en offentlig person och har ljugit sen dagen du och Marcus gjorde slut. Om inte tidigare. Du spelar vara en person du egentligen inte är. Tycker också väldigt synd om Marcus och lilla Tindra. Går och sover och ligger med Pelle när du och Marcus var förlovade. Ytlig och FEG är du som tar bort alla negativa kommentarer. Våga stå för det du gjort istället.

    6. Hannah

      Och du tycker att du är en bättre person som sitter och näthatar på det här sättet, det säger ju mer om dig faktiskt? Du har ingen aning om varför saker har hänt och du har hört en sida av allt. Väx upp och sluta upp med att sitta och skriva sådana vidriga kommentarer till folk du inte känner. Skäms!

    7. Ellinor

      Snälla! Låt Linn vara! Oavsett vad som har hänt så har inte vi med det att göra! Vi har inte hela historien, bara Sophies version.
      Och Linn, skit i vad alla andra säger om dig! Vi som följt dig en längre tid vet vem du är och att du inte vill någon något illa. Ta hand om dig och blunda för dumma kommentarer <3

    8. Ellinor

      Låt Linn vara!!! Sluta trycka ner personer! Har du inget bättre för dig?!
      Linn, skit i alla dumma kommentarer och bara var dig själv! Vi som följt dig en längre tid vet stt du vill alla väl och är en fin människa! <3