Ett sista julmys – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ett sista julmys

Hej fina ni!

En något nedstämd liten ensam mamma som skriver.

Har precis storstädat lägenheten och börjar redan nu lägga ner saker i flyttkartonger då vi inte har några hyllor i lägenheten eftersom vi ändå ska flytta snart. Ser bara fult och stökigt ut med massor av saker framme som bara ligger och ser katastrof ut.

Idag är min tanke att ta en sväng på stan, slå in julklappar, busa mig själv… om jag lyckas, haha och bara ta det lugnt. Kanske åker ut till mamma och Sven på lite julmys, vi får se helt enkelt.

Igår så var min sista dag med Tindra innan jul. Så himla jobbigt att lämna henne. Satt och grät och skakade för jag var så ledsen när hon åkte. Det sista jag såg av henne var liksom ögon som bara tittade sorgset på mig, hjärtkrossande. Blev ju ändrade planer med jul så jag är hemma och Tindra kommer till mig på juldagen, längtar så mycket så jag sprängs redan.

Vi försökte passa på oh julmys massor igår i alla fall, bara hon och jag, bara gos, julfilm, fika och mys.

Just nu är jag lite nedstämd allmänt, jul för mig är verkligen barn och utan mitt eget barn känner jag mig inte hel. Sedan är jag lite ledsen över en annan grej med. Är jobbigt när man inte vet riktigt vart man har personer i sitt liv, vad dem vill, vad man själv vill. Har även stött bort många nära från mig när jag varit nere och så. Har svårt att öppna upp mig och berätta om hur jag mår, gör det för sjukt få människor, för 90% målar jag upp en fasad typ.

Men ska försöka njuta av hur underbart mysigt jag hade det med min älskade tjej igår, snart är det juldagen och då minsann ska vi julmysa igen!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Minns första Julen som separerad. Vi firade den tillsammans med barnen och jag grät hela vägen hem till mitt nys boende! Att gå ifrån det som varit mitt hem den kvällen var hjärtskärande! Men man får göra det bästa av situationen!