Tiingelinn

Beskriver min drömkille

Hej finisar!

Fått så många frågor om hur en dröm kille ska vara och se ut från er så tänkte göra ett inlägg om det.

Till att börja med måste jag säga att sånt inte finns. Asså jag tror inte man kan måla upp en dröm kille i huvudet och hitta någon som stämmer in på allt. Är man för perfekt så blir det tråkigt typ ändå. Svårt att förklara.

Men eftersom ni verkligen ställer dessa frågor varje frågestund så gör jag ett inlägg så får ni ta det med en nypa salt.

En grej som verkligen är viktigt på riktigt som är det viktigaste av allt för mig är att det är en mogen kille! Kanske lite äldre så han är redo för en flickvän med barn!

Tindra kommer alltid vara nummer ett för mig. Det måste vara en kille som älskar henne lika mycket som mig! Som kan leka med henne, vara själv med henne, kunna hämta på dagis ibland osv. Vill liksom inte ha någon liten pojke som vill ses ibland när jag inte har henne. Min dröm kille ska ju vara en man jag lever livet ut med och får fler barn tillsammans med.

Det ska vara en ärlig kille som verkligen inte undanhåller information.

Jag vill vara hans nummer ett, han ska absolut inte snacka eller flirta med andra tjejer samtidigt. Ska liksom vara stolt över att vi är ett par, kunna hålla handen på stan, kyssa mig vart som helst och allt sånt.

En annan viktig grej är att han accepterar att jag har killkompisar och att han såklart får ha tjejkompisar. Jag ska kunna lägga ut en sommarbild i bikini osv. Det handlar om tillit! De är så viktigt för mig. Hatar verkligen när folk är kontrollerande och ska typ ” äga” en. Jag hade ju tex distansförhållande med Marcus i 3 år så är van att vara fri och kunna lita och bli litad på.

Sedan lite spontan och rolig, kunna åka på typ spa resor med mig men även till tex Kolmården med Tindra och mig.

Sedan att han är en person som älskar barn och vill ha barn inom en rimlig framtid. Jag vill ju ha syskon till Tindra! Inte om 10 år utan kanske 2 år från man blir tillsammans haha, eller ungefär.

Humor tycker jag är bra och att man kan driva med varandra ganska mycket. Man ska veta vart man har varandra liksom.

Ja är en ganska romantisk person som gillar överraskningar och att överraska varandra. Kan vara typ blommor, haha asså skulle falla för vem som helt som gav mig blommor. Så får du blommor av mig är du en riktigt fantastik vän, haha.

Men kan vara liksom små saker man gör för varandra som tex lagat middag/ handlat/ gjort sig fin/ överrasknings dejt haha nej men vad som helst. Uppskattar en liten present tex mycket mer i vardagen än på julafton.

Sedan typ spontan och rolig så man verkligen kan hitta på saker. Gärna med mina vänner och hans vänner tillsammans eller bara hans / bara mina ibland. Men vill liksom ha en partner som hälsar på mila vänner och är trevlig och kan prata med dem och så.

Utseendemässigt så bryr jag mig inte så mycket. Självklart måste min partner se bra ut i mina ögon annars finns ju ingen attraktion där. Men asså har inga typ krav. Dock har jag alltid varit lite svag för blonda killar med blåa ögon men asså hur ytligt är de, haha.

Men vill gärna ha en kille som är lite manlig, är längre än mig, gärna ” större” så man kan känna sig liten o söt osv. Är verkligen den tjejen som vill det. Att han luktar gott och bah är mysig med mig är viktigt med haha.

Sedan att han har egna intressen som han kan göra utan mig och att han låter mig göra saker utan honom. Men såklart att han verkligen vill vara med mig så mycket han kan, både när jag har Tindra och inte.

Det är nog typ hur jag skulle beskriva min drömkille.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma Lindberg

    Tycker du precis beskrev Pelle ?, skämt åsido. Vet att ni bara är vänner men jag tycker ni hade blivit så fina ihop med massa söta bebisar!!