Tiingelinn

En mysdag med bebis och en massa sjuk hets!

Hej finisar!

Igår var jag och Tindra hos Josefin och lilla Theodor! Så mysigt! Gud vilken julstämning de hade hemma hos sig! Vi åt även så goda saffransbullar så det gjorde ju saken ännu mer mysig, haha. Var så mysigt att träffa dem och få bebisgosa lite! Theodor har blivit så stor! Väger över 7 kg lilla killen.. 3 månader. Tror det var Tindras vikt i början av sommaren när hon var typ 9 månader, hehe. Måste vara så skönt med en bebis som går upp ordentligt så man slipper den där hemska hetsen och att sluta amma när man inte vill.

På tal om amning så är jag sååå sååå sååå sjukt trött på all hets om operationer. Asså får företag som vill sponsra mig med silikonbröst, tjejer som skickar rabattkoder till mig osv.. Det är riktigt sjukt enligt mig. Att få en rabattkod skickad till sig om att göra sina bröst, och dessutom skickad till sig är ett övertramp. Det är som en peek ju att man borde göra brösten, man borde vilja förändra dem.

Jag hade rätt stora bröst innan jag blev gravid och var ganska nöjd med dem, sedan blev de ännu större under graviditeten, sedan ännu större under maningen och sedan mycket mindre än ursprungsläget nu när jag slutade amma. Men på riktigt jag bryr mig inte. Jag har använt dem till sin funktion.. nämligen amma, det är därför man har dem. Är sjukt stolt över det. Det är inte till för att bara stora, rund och perfekta, de är till för att ge mat. Sedan att de skulle bli hängiga av att amma stämmer inte , i alla fall inte för mig, mina blev mindre men inte hängiga.

Att andra personer, dessutom andra mammor ska skicka ut rabatter och ha sig är helt sjukt i min värld. Jag skickar ju inte en rabatt direkt till en person på dm och skriver ” här rabatt på Nelly, du behöver nya kläder ser jag” . och då hade det varit mildare då kläder är kläder och brösten är en del av dig själv och din kropp. Är absolut inte emot skönhetsingrepp men är emot att folk ska liksom hetsa en att göra det.

Visst, jag har komplex och någon gång har man väl tänkt tanken men då ska det vara mitt beslut och ingen annans. Nog om det, här kommer lite mysbilder från igår med Theodor!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Håller med sig till 100% Linn- din kropp är din och ingen annan ska ens yttra sig om va du borde göra eller inte- de ser jag som ett övertramp. De är alldeles för stort fokus ute i världen nu Ang kropp och hur man ska se ut och inte. Usch va ledsen jag blir över att tjejer ( speciellt) inte får vara som dom är utan alla ska ”stoppas” in i samma tack. Man ska vara som man själv vill. Fina bilder på dig och lille Theodor,visst är de mysigt med lite bebisgos. Kramis till dig och lilla Tindra ???