Tiingelinn

En beställning innan Jul.

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Matsmart.se som är en hemsida som säljer mat, hygienartiklar och lite annat smått och gott till lägre priser. Koden ”tiingelinn” ger er 50:- rabatt vid köp över 350:- tro mig för den summan får man sjukt sjuk mycket!

Det som gör mig sjukt stolt över att göra detta samarbete med matsmart är att det är bra ur ett miljöperspektiv. Matsmart säljer produkter som närmar sig sitt bäst före datum. Tex så går några av mina varor ut i slutet av januari, men hallå det är över en månad kvar! Sedan undrar jag om tex kex är dåliga efter passerat datum, det tror jag inte!

Sjukt bra att inte kasta felfria produkter och sjukt bra för plånboken!  Köpte tex Lindt chokladkakorna på 50% hur bra nu innan jul? Jag och min mamma har beställt där flera gånger, är så kul att hitta sina små fynd! Gick loss på chokladkakorna denna gången! Även as billig glögg och saffran perfekt nu till jul, och så lite bindor då mensen snart är påväg… kanske därför jag köpte massor med choklad.

Tänkte visa er mina fynd nedan.

 

Billiga kakor, mina favorit taco båtar och favorit tuggummin. Liksom allt på denna bilden hade jag köpt mycket dyrare på en matbutik annars. 

Glögg och saffran nu till jul! Ska försöka baka i veckan!

Rakhyvlar och bindor på halva priset, så bra! Hatar att lägga pengar på bindor och tamponger!

Lite goda efterrätter till Tindra ! Sånt går ju alltid åt! 

Mina bästa köp enligt mig! halva priset på dessa mumsigar!

Är helt besatt av just dessa kex med oliv smak, så ja dessa hade jag lätt köpt i vanlig mataffär. 

Massor med festis som är det godaste jag vet, lite saft och min favorit Fanta!

Mera mumsigt godis!  Blev även lite styrsel bara för det var Såå billigt, haha.

En liten sötnos som tittade på när mamma grejade. 

Hoppas ni tyckte detta var kul att se, glöm inte att kika in hos matsmart.se. Sortimentet ändras hela tiden med. Är som en matbutik som alltid har rea! Glöm inte koden tiingelinn för 50:- rabatt vid köp över 350 kr. Berätta sjukt gärna om ni beställer för sånt är himla kul, älskar att veta vad andra shoppar!

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.