Tiingelinn

Vardagslyx

Hej finisar!

Idag har Frida fixat mina fransar igen, så himla fint! Asså wow är så imponerad av hur duktig och driven hon är!

Tänkte berätta lite om mina upplevelser om fransar!

Jag är en av dem som var sååå anti och Bah nej jag ska aldrig göra fransar, nej nej nej. Men nu är det det bästa jag vet. Jag gör singel fransar och det blir väldigt naturligt vilket jag älskar! Det bästa med fransarna är att man vaknar upp på morgonen och känner sig fin! Verkligen så alltså! Man Bah vaknar och ser lite fräsch ut. Hoppar över att sminka mig rätt ofta tack vare fransarna.

Sedan är det ju er säkert att gå till en klinik med utbildad personal som vet vad dem gör än att ha egna lösögonfransar man limmar dit med lim som kan vara jättefarligt för ögonen om man är oerfaren. Sedan är det ju inte alls samma naturliga resultat och dem hamnar alltid snett. Blir även dyrare att köpa nya sådana hela tiden.

Min vän Frida jobbar på en salong mitt i centrala stan i Örebro! Hon är sjukt billig med och så duktig så tips att boka in er hos henne verkligen, Hon har ett nystartat instagram  konto som heter @newlookfrida som ni kan följa och typ skriva frågor om ni vill boka in er hos henne. Hon är utbildad! Frida gör även fillers och tar bort bitningar! Yey!

 

Sååå nöjd!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.