Tiingelinn

Springnota, hemskt hotell sjukt kul med vänner

Hej fina ni!

I torsdags åkte jag, Moa, Tindra och Ivar iväg till Stockholm, eller rättare sagt Älvsjö.

Barnen kollade på Pettsson och Findus medan vi snackade massor. Ivar tröttnade efter ett tag så mutade han med kinapuffar. Såå söt. Sedan börja Tindra då mutades hon med välling, haha.

Väl framme på hotellet så höll vi på att få en chock. Vi trodde att vi skulle få ett och samma rum som bestod av 2 sovrum med en toa mellan… men nej…

Vi fick som ett mini rum ( typ b hytt Finlandsbåt) och med gemensam toa för alla på hela hotellet, som på camping typ. Ett toa rum. Både jag och Moa fick panik så Moa sprang till receptionen och förklarade missförståndet.

Våra rum uppgraderades till ett varsitt dubbel rum men så långt ifrån varandra man kunde komma. Fick i alla fall Toa, haha.

Dock fick vi släpa upp sängarna med 2 övertrötta och gnälliga små älsklingar själva plus massor med packning. Har träningsvärk än, skojar inte haha. Tindra blev galen om hon inte fick sitta i sängen dessutom.

Rummen va katastrof as hårda sängar, och äckliga madrasser från typ 80 talet. Så gled lakanen av haha. Dessutom var stoppningen i kuddarna till barnen en handduk. Asså ingen kudde i kuddfodralet utan en handduk. Haha allt var katastrof, gick inte att få vattenkokare på rummet till vällingen heller, men fanns en micro i ett all rum.. där flaskorna inte gick in..

Jaja nog om det. När vi vaknade stack vi direkt från hotellet och gick till Underbara barn mässan. Där träffade vi Fanny och gick på blogg frukost. Super mysigt.

Sedan gick vi runt överallt på mässan med barnen. Super kul. Fick ett fint bärsele från Najell som passade min stora tjej. Super bra och stor mässa verkligen. Kul att få träffa söta Lowe med. Fick sjukt stora och superfina goodiebags wow!

En till kul grej, haha. När vi skulle hem så åt vi på en restaurang. Var konstigt upplägg man skulle typ beställa maten på olika ställen beroende på vilken rätt och sedan gå iväg till någon kassa och betala. Vi fattade inte riktigt hur de funka så tänkte att man betalade efteråt. Men när vi var klara kom personalen och bah hejdå ha det så bra så vi gick.

Sedan kommer jag på i efterhand påväg därifrån ” Oj vi betalde aldrig maten”

Så japp tagit min första springnota som mamma med mitt barn med mig, bra Linn.. haha orkar inte.

Vilken resa vi hade men så himla kul. Kan skratta så jag gråter alltså.

Älsklingarna i bilen. Helt galna.

Här var jag ute på språng själv i mörkret i en random stad för att hitta något att äta, fanns inget på hotellet. Är sjukt mörkrädd men gick bra. Moa duschade barnen så länge.

Mitt i kaoset.

Alla med barn förstår frustrationen.

Goodiebags

Söta Ivar

Herobilitys nya fina

Hos naturens mat

Världens finaste Moa med alla barnen

Lowe och Tindra

Mammorna och Ivar

När vi skulle packa in bilen. Otroligt att 2 stokke, 2 bilstolar och sjukt mycket shopping plus packning gick in.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.