Tiingelinn

Konstig grej med mig

Hej finisar!

Tänkte berätta en väldigt jobbig och konstig grej med mig själv.

Det är nämligen så att jag blir sjukt stressad och mår dåligt av ostrukturerat. Jag trivs och mår inte bra om MITT EGET hem är stökigt. Blir så stressad och kan få en panikattack av bara det.

Tror detta är en stor stressfaktor i mitt liv alltså. Just nu har vi ingen diskmaskin vilket är katastrof. Sedan har vi fortfarande inte fått upp lampor överallt, det är alltid saker verkligen överallt. Jag blir inte stressad av tex Tindras leksaker överallt i ett kaos på hennes rum, det stör mig typ inte alls och det är lätt att bara plocka ordning på men det jag får panik över är smutsig disk överallt i hemmet, smutsiga kläder, ren tvätt, ja men allt annat liksom.

Säg att jag inte är den enda som är såhär.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Tycker inte att detta är konstigt alls, snarare normalt. När man får barn har man inte tid att städa, plocka, rensa, tvätta, diska osv osv som innan och dessutom finns det någon mer som behöver mat, som stökar ner, som behöver tvättas osv osv.

    Så ifall man är van vid att kunna städa, plocka när man vill och vän vid att det inte blir stökigt igen heeela tiden så är ju det här jättejobbigt.

    Jag tänker på oredan hela tiden, men har en 6 månaders och en 5 åring så inte alltid jag orkar. Önskar det vore renare/mer städat hemma men det skulle betyda att jag får lägga mer tid på städning etc och det vill jag inte för då får ju barnen mindre tid.

    Städhjälp hade varit bra ^^

  2. Siri

    Samma här! Kan få ett utbrott på min man bara för att jag når så dåligt av stöket, även om det inte är hans fel.