Tiingelinn

2 dagar i rad

Hej fina ni!

Både igår och idag har jag träffat min vän Frida! Igår fixade hon mina fransar och vi tog sedan en dejt på stan, jag gick bara hem och hämtade Tindra.

Tindris sov o vagnen hela lunchen, så perfekt planerat haha.

Idag sågs vi med och tog en lunch och shoppingrunda på stan. Så mysigt, prova underkläder ifred, kolla kläder, åka rulltrappor och inte hiss, haha.

Tindra var själv på förskolan idag. Det som var jobbigt var att de hade lagt in fel nummer till mig, jag hade lämnat rätt och allt men dem hade lagt in utan en 0:a så var ett ogiltigt nummer. De hade ringt och sms:at att jag skulle komma tidigare för Tindra inte ville sova med de andra barnen i kuddrummet men jag hade inte fått något.

Marcus ringde mig och bah ” De har ringt från dagis du måste komma nu, Tindra stör de andra baren, dem är as arga för du inte varit tillgänglig”

Fick värsta adrenalinet och sprang till förskolan med en klump i magen. Väl dr sov Tindra i vagnen. Hon var kokhet för hon hade åkpåsen inne. Jag bara bröt ihop. Ingen hade ju ringt, varför ringer man inte den andra föräldern direkt om den första inte svarar? Mitt hjärta gjorde så ont.

Väl där så hade det inte varit så farligt och jag menar vilket barn somnar första gången i ett kuddrum fullt med andra barn?

Tindra är van att sova i sin säng helt mörkt och tyst med nappen/ välling. Helst välling. Annars utomhus i vagnen, det är de enda alternativen för henne. Ni vet med ros bilderna jag skulle ta? Jag kämpade ju en månad för att få henne sova i vår säng.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Men fy va jobbigt – så ledsamt att dom ” slarvat” med att lägga in fel nr. Håller med dig- dom borde ju ringt Marcus direkt då de inte fick något svar från dig .
    Stackars lilla Tindra- hur kunde dom låta henne ligga i åkpåsen inomhus- de tycker jag va illa , inte konstigt att hon var varm,vem skulle vilja byta med henne?? Lilla pluttan. Kramis