Tiingelinn

Unga mammor hejdå

 

Hej fina ni!

Jag vill bara säga ett så stort enormt tack till allt jag fått från er under unga mammor. Från första avsnittet när Tindra låg i magen till sista som visades igår på Viafree. Det är en otrolig ära att ha fått medverkat i programmet och jag är otroligt tacksam över att fått varit med.

All kärlek och respons jag fått från er är verkligen helt magisk, är så obeskrivligt tacksam verkligen för allt ni gett mig. Har fått sjå fina meddelanden från er så jag till och med har gråtit. Helt magiska är ni, känns som mina vänner allihopa, önskar jag jag kunde få träffa er alla och ge er en bamsekram. Tänk att ha kvar första tiden i Tindras liv på film med, så häftigt.

Jag kommer att sakna detta men känner samtidigt en lättnad över att det är slut. Hade produktionen frågat om vi ville vara med hade jag nog med handen på hjärtat tackat ja tror jag. Men inte lika självklart som från början när vi bara ” Ja självklart vad kul” . Det ligger mycket tårar bakom inspelningarna med.

Tv är något sjukt speciellt att spela in och något som tar massor av tid och energi. Man är helt slut efter en dag, och tänk er med en nyfödd bebis med kolik, man orkar inte. Ni har fått se mig gå i gravid jeans som icke gravid utan bara nyförlöst, ni har sätt mig som nyförlöst på bb hundra procent naturlig utan att ha duschat, ni har verkligen fått se riktigt intima delar ur vårt liv blandat med lite mer riggade och även ytliga delar.

Jag vill säga tack till alla er som tittat! Ni är fantastiska och jag hoppas vi fortsätter att följas åt på sociala medier. Lova mig att vara lika snälla mot de nya mammorna, inget hat pga att vi inte ska vara med eller så, då kommer jag bli så ledsen och besviken. Bara kärlek och glädje för detta.

Bilder tagna av Johanna på Tindra

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.