Tiingelinn

Skönhetsfavoriter jag inte kan leva utan

Hej finisar!

Tänkte visa er några av mina skönhetsfavoriter jag inte kan leva utan och berätta varför under varje bild.

 

Detta torrschampo i doften floral and flirty. Det använder jag säkert 5 dagar i veckan. Första dagen när jag har duschat håret använder jag inte men dag 2 tar jag i luggen och dag 3-5 i hela hårbotten ungefär. Så dumt att duscha håret varje dag. En räddare i nöden när man har barn, och alltså denna doft, när jag sprayar tror Marcus det är min parfym, haha.

Länk till denna här. Billigaste hemsidan där de alltid är bra priser på torrschampon. 

Min favorit parfym. Denna doftade jag på 2014 och har sedan dess älskat den. Svårt att beskriva doften men väldigt fräsch men ändå inte som typ Cotton doft utan lite blommigt också. Inte söt för det gillar jag inte typ vanilj och så utan fräsch och lyxig.

Länkar den här. Jag har 30 ml

Länkar 50 ml här för den är typ mer prisvärd.

Mitt absoluta favorit läppstift. Detta är i färgen 9 men har ett till likadant i färgen 47. ( Ser mycket mycket mörkare ut på min bild än i verkligheten. klicka in på länken så ser ni den färgen det verkligen har.

YSL 9 ( på bilden)

YSL 47 ( rabatterat)

Dessa läppstift är väldigt dyra MEN så värda. jag var så skeptisk till att köpa ett så dyrt läppstift verkligen men när jag köpte mitt första ( 47) så har jag bara använt det. Svårt att beskriva men man får en helt len känsla på läpparna typ samma som att duscha med dusch olja istället för vanlig tvål, haha så flummigt men en helt annan känsla på läpparna och de doftar så gott. Känner typ varför inte köpa ett lite dyrare läppstift än att ha 100 halvbra. Det tar ju sååå lång tid tills dem tar slut, nog om det, haha.

Sedan använder jag alltid real techniques borstar. Har massor från dem men klickade hem detta för en så billig peng precis. Super nedsatt och så värt.

Länk till dessa super billigt här.

Tänkte skriva vad jag använder borstarna till.

Borste 1. Stryker med en vit-skimrig skugga över hela ögat upp till ögonbrynet för att ljusa upp ( blir svagt men ger effekt)

Borste 2. Använder när jag slungar ut ögonskuggan. Tex om jag har 2 st och dem ska gå ihop snyggt.

Borste 3. Denna lägger jag själva ögonskuggan med nere på ögonlocket.

Borste 4. Använder inte den så mycket, om jag lägger eyeliner vilket jag nästan aldrig gör.

Borste 5. Använder jag sååå flitigt, min favorit. Denna fyller jag i ögonbrynen med.

Sist ut är mitt värmeskydd från GHD.! Värmeskydd är såååå viktigt när man plattar, lockar och fönar. Denna spray är så lätt också och gör håret lent och försvinner in direkt, blir ingen jobbig hinna på håret och håret blir inte ” blött” när man sprayar den så man måste vänta, sånt har inte en mamma tid med.

Länk till den här.

 

Det var allt för denna lilla tipsrunda, haha.Hoppas det var intressant.

Inlägget innehåller adlinks.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.