Tiingelinn

En natt på Quality hotel friends

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Quality hotel Friends.

 

Igår åkte jag, mamma och Tindra upp till Stockholm tillsammans för en mamma dotter semester. Från början skulle jag och mamma åka själva men vi tog med oss Tindra och det var sååå mysigt att ha med oss henne. Vi bodde på på Quality hotel Friends och hade så himla mysigt!

Älskar rummen då de har så fina runda fönster, så fin utsikt med över hela Stockholm! Gud så fina bilder man kunde ta i dem , hihi.

Vi åt även deras goda frukostbuffe och det bästa av allt måste jag säga var deras brunch. Alltså wow! Högst upp med magisk utsikt och även så god mat. Det fanns hur mycket som helst att välja på, sallader, humbugar med hemgjorda pommes, pannkakor , ja hur mycket som helst. Vi tog någon varm smörgås med avokado och ägg på, så sjuk god var den, toppad med parmesan och så Milk shakes till och en liten munsbit som efterrätt. Var så mätt när jag kom därifrån, so sjukt got.t. Kan verkligen rekommendera. Om ni går och shoppar en dag på Mall of Scandinavia, ta bruchen på Friends mellan 12-16 istället för att sitta där inne och äta. Sjukt fin utsikt, bra priser och verkligen lyxig känsla, så värt, ligger ju vägg i vägg med Mall of Scandinavia.

 

Har även ett erbjudande till er som gäller för 2 personer 2 nätter, en shoppingweekend. ( Kom till det genom att klicka på länken) Där ingår både frukostbuffe och denna goda brunch! Erbjudandet är unikt för er fina läsare. Hur skönt att kanske åka iväg 2 vänner eller med en partner i 2 nätter och shoppa och bara mysa. Ibland behöver man egentid med. Funkar ju även utmärkt att ta med ett litet barn, vi hade så kul när vi hade med oss Tindra. Hon fick en egen liten säng på rummet.

 

Tindras i fönstret.

 

 

Här är hon i fönstret inne på Toan uppe i restaurangen där bruchen var.

Busig tjej utanför hotellet.

Bus på hotellrummet.

Frukost buffe!

 

Mumsar med mormor på bruchen !

 

Detta var sååå gulligt, Tindra fick en egen liten mini milkshake av chefen. Så himla snällt. Hon älskade den!

Somsagt, hon älskade den… haha… lite för mycket.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.