Tiingelinn

Förskoleplats

Hej finisar!

Tänkte berätta att Tindra fått förskoleplats precis. På en liten förskola ganska nära dit vi ska flytta. Så himla mysigt och kul.

Blandade känslor då inskolningen är i november MEN det känns bra. Jag är så sjukt stressad hela tiden. Är inte lätt att jobba och va mammaledig samtidigt. 2 heltidsjobb.

Det kommer handla om kanske 2 dagar i veckan. Läst att det är bättre att hon går tex 4-5 timmar 2 dagar istället för tex 2 timmar varje dag.

Blir mer kvalitets tid för mig att jobba med. Så då kommer jag jobba, jobba, jobba och när jag hämtar hem henne har jag energi och fullt fokus på henne. Kommer bli kvalitets mor och dotter tid. När jag inte jobbar nätter och så som jag gör nu kommer energin vara högre, jag kommer inte känna stress, det kommer bli sååå bra är säker på det.

Nu ska det shoppas förskolesaker.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Va spännande med förskolan för lilla Tindra . Jag håller med dig – de är bättre med två dagar i veckan än bara korta stunder varje dag- då hinner Tindra komma in i barngrupper på ett annat sätt oxå. Sen kanske de ändå inte handlar om extremt långa dagar för henne när hon väl är där dom två dagarna. Stort lycka till, njut ordentligt av de lediga stunder som ni har tillsammans . Kramis ???❤❤❤

  2. Lauris

    Hej. Jag har en helt annan åsikt:) hoppas de är ok jag skriver det. Jag tycker de är bättre att hon går 2 h om dagen än 4,5 h två gånger i veckan. De blir så väldigt många dagar imellan hon då är ifrån förskolan o hon får ingen kontinuerligtet (hur de nu stavas?) Jag jobbar på förskola med de minsta barnen?Det bästa för henne tror jag hade vatt lämnas 9-11.30 4 dagar i veckan. Fast kanske de blir sämre för dig o du inte hinner få nåt gjort så få timmar i taget? Du får väl prova dig fram vad som passar dig o Tindra bäs❤️❤️❤️

    1. tiingelinn

      Åh! Ja självklart måste du få framföra det, alltid bra att få flera sidor ju. Gillar när folk berättar som tänker annorlunda i övrigt så länge de inte är elakt liksom, sådant gör mig bara glad att folk tänker på oss.

      Det är så särt att veta hur man ska göra. Vissa säger att hon borde gå längre, vissa säger att hon inte ens borde börja, vissa säger få långa dagar, vissa tycker flera korta, så himla svårt. Vill ju att Tindra ska må bra det är det viktigaste såklart. Men vill ju inte ha henne på föris fler timmar än hon behöver heller.

      Kram fina och tack för din kommentar <3

  3. Ellen

    Tips från en som jobbar på förskola , för pedagogernas skull märk alla hennes kläder inkl strumpor , finns nått bra klistermärke man kan beställa med barnets namn . Inte lätt när flera föräldrar frågar efter omärkta saker ? Där jag jobbar föredrar vi tejpblöjor för har många barn med up and go gör vi inget annat än byter blöjor då det tar mycket längre tid , body är också sisådär om nu inte barnet kanske är en som stoppar händerna i blöjorna hela tiden då är det välkommet 😉 Har du extra kläder och kläder efter alla väder då får du tummen upp av pedagogerna 😉 Undrar du något hur dagen varit eller något helt annat så fråga pedagogerna , tycker du dem gjort något bra så säg det . Vid högtider brukar en del uppmärksamma med en present men jag uppskattar alla dagar i veckan hellre positiva ord och sen krävs det inte så mycket för att säga det heller 😉 Du får tummen upp av mig som tänker jobba intensivt och sen ha fokus på Tindra heja dig ???Hoppas allt går bra och lycka till med förskolan .

    1. tiingelinn

      Åh bra tips, precis beställt sådana. Jag har sådan respit för förskolepedagoger, så trött på dagens attityd att föräldrarna ska ” hjälpa” dem och inte tvärt om. Åh ska tänka på det med tejpblöjor. Vi tycker ju tvärt om hemma att up and go är så mycket smidigare o snabbare men såklart, då kan man bara dra ner brallan o slipper ta av helt. Har nästan slutat helt med body med pga, hon går, busar och är ” stor tjej” body känns smidigt för bebisar. Gud så bra lista har tagit kort på den! <3

  4. Cecilia

    Funkar inte längre att swipa från insta för att komma hit till bloggen. Har du nån ”kloking” som kan fixa eller är det kanske bara jag som inte kan?
    Förskolan kommer ni att fixa galant!