Tiingelinn

Nya inköp till Tindra

Hej finisar!

Tänkte visa er mina inköp till Tindra från idag.

En enfärgad vit tröja, letat överallt, tittade på Polarn och pyret. Denna kofta är min absoluta favorit, ett sådant Fynd! Hittade den sprilans ny på Tradera och budade hem. Från en tidigare kollektion. 

Två söta diadem. Tindra valde envist det med hornen själv, haha. Goa unge.

Sååå söta skor till henne i storlek 18-19! Fanns på HM.Newbies nyheter. Hur fina?! Grått är bara för fint, tror alla håller med mig om det.

Kan inte ens beskriva hur söt denna mössan är. Fodrad dessutom. Hur galet fin och dessa vantar till. Älskar lite gammaldags stil.

Dessa hittade jag på rean på Kappahl. Blusen på 30% och strumporna på 50%. Sjukt sött enligt mig.

 

Berätta gärna om ni gillar sådana typer av inlägg där jag visar upp inköp. Jag själv är helt galen i alla typer av hauls, men säg vad ni tycker för är ni som läser.

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Oj va mycket fina kläder till lilla prinsessan ?❤. Visst är de roligare att handla till Tindra än till dig själv?? Så tyckte jag alltid när.mina barn var små?. Hoppas ni får en härlig helg i de fina ”brittsommarvädret” . Många kramar ❤❤❤

    1. tiingelinn

      Åh tack! Ja gud skoja inte. Köper aldrig till mig själv det är så tråkigt och när jag gör det tar jag så billigt som möjligt, haha. Om det inte är något man kan matcha med Tindra. Mina dyraste plagg är mina polarn o pyret pyjamaser hahahah, den nivån lägger jag på. Medan mina toppar är typ från ginas rea 30-40 kr st haha. Kram på dig fina <3

  2. Majda

    Såååå fina grejer du har köpt. Måste få veta vart du köpt diademet med guldkornen. Den vill jag köpa till min dotter som hon kan ha på sitt dop.

    1. tiingelinn

      Tusen tack, åh vilket menar du, guldkorn,, hm. Menar du det jag hade på mig på dopet? Isf från Wish hihi. Ha en fin dag kram <3