Tiingelinn

 

Hej finisar och välkomna till min blogg hos loppi!

Jag har bloggat länge tidigare men tänkte presentera mig själv och min blogg lite närmare nu när jag börjat en ny blogg här. Alla mina gamla inlägg kommer att finnas kvar även på denna bloggen.

Jag heter Linn Andersson, är 20 år och mamma till min ettåriga dotter Tindra som föddes i september 2017. Jag lever tillsammans med hennes pappa Marcus och vi är förlovade och planerar att gifta oss i maj 2019.

Vår lilla familj har medverkat i en TV-serie som heter unga mammor på Tv3 och viafree där man får följa unga mammor och familjers vardag. Vi har även startat upp en youtube kanal som heter ” tiingelinn family” där ni får följa vårt liv i rörligt material.

På min blogg är jag väldigt personlig och öppen med er. Jag berättar om jobbiga dagar man vill lägga sig och gråta i kudden, och fantastiska dagar när allt är en dans på rosor, om livet helt enkelt. Livet som ung småbarns mamma.

Jag har tänkt ha en frågestund på min Instagram och besvara alla frågor här på min blogg så att ni får ytterligare chans att känna oss lite bättre.

Puss och kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Spännande att få följa dig på din nya blogg- alltid lika trevligt att se nya bilder och lösa lite om ert vardagsliv ?. Lycka till