Tiingelinn

Möten, hemlis och mys med vänner

Hej finisar!

Idag har jag betat av massor med möten, hade ett med försäkringskassan då de ska höja min mammapenning eftersom jag jobbat mer det senaste halvåret än innan jag fick barn. är typ 1 på 10 000 om inte mindre det händer, för liksom vem jobbar mer när man är hemma med sitt barn än innan ? Jo jag, eftersom jag jobbar med mina sociala medier, haha. Det är så ovanligt så dem på försäkringskassan fick ringa ringa till olika och kolla och ja tillslut fick jag ett möte. Sedan har jag haft några samarbets möten, puuuh!

Men det bästa med dagen, Jag och Tindras har haft så mysigt med Alva och Luca, mina möten gick fortare och läste av varandra så behövde inte göra något när dem var hos oss. Vill ju inte ta hem vänner och behöva jobba, så otrevligt, haha. I alla fall vi hade så mysigt som vi alltid har! Alva har köpt en Såå snygg vagn som vi fick se! Luca och Tindra lekte så gulligt med varandra med!

Jag och Alva snackade om allt och inget som vanligt. Så mysigt. Är så avslappnad med henne! Blev såklart även lite fruktmys och choklad som är vår grej! Mumsar jämt tillsammans, haha. Köpte russin doppade i choklad på lidl igår. Asså dem har sååå gott godis, god frukt och roliga juicer, men hur som helst, köpte massor med påsar av choklad doppade russin som jag älskar och Alva med! Marcus hatar dem så var lite extra mysigt att mumsa med någon man tycker om som tycker om dem, haha!

Nu ska vi titta på vår serie vi nördat in oss i innan läggdags. Förresten, jag har varit lite off från bloggen, det är för att jag jag ska byta portal! Yeeey äntligen! Ska börja blogga på en portal där de endast tar in ett fåtal bloggare som får blogga hos dem och är så taggad! Inriktad på min målgrupp med, himla kul! ni kanske kan gissa er fram. Ska bli så kul!

Goa ungarna i bollhavet! Tog bort stora bollen så jag skulle få en bild på dem och med deras fina ansikten men då blev båda ledsna, så gick inte, haha.

Det här med att dela med sig, ena stunden är de så gulliga och ska ge varandra klämis och kex, andra stunden ska man sno från varandra, samma med leksaker, haha.

Vårt mums!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.