Tiingelinn

Sådan mor, sådan dotter ett dåligt men gulligt arv från mig

Hej finisar!

Idag har jag och Tindra varit med min mormor till Kumla. Vi var på Kavats outlet och skulle köpa skor först men vet ni vad? Vi hittade inga. Tindras har fått jättesmå fötter precis som mig, ett dåligt arv kanske för det är så svårt för mig att hitta skor i min storlek då alla börjar i 36. Jag kan oftast ha det men när 36 är för stort blir det problem.

Tindras skostorlek är 18 och det finns inte hos några knappt, jag har hittat ett par hos Hm och på Wish bara, vet ni fler ställen så skriv. Dock sa de på kavat att hon kan börja ha 19 nu med. Men det fanns inga varmare vinterskor i henens storlek så vi ska åka tillbaka om några veckor igen, hehe.

Dessa Kavat skor har jag köpt till min tjej i början av sommaren, är lära gå skor men hon kan ju gå för flera månader sedan och de har hon precis vuxit i hihi. Så gulligt med henens små mini, mini fötter men så jobbigt för hon måste ha skor nu ju! Kavat är de enda jag vet som har storlek 19 och Hm då men dem har ju inga bra vinter skor.

Efter Kavat åkte vi till en så mysig restaurang i ett växthus i Kumla, Goda rum hette den, så god mat med. Tindra var så himla duktig hela tiden och åt av maten, hon älskade den, sedan fick hon några kex med, hihi. Helt kladdfri på kläderna trots att hon åt själv.

Om ni inte ätit lasagne på restaurang så gör det, sååå gott!

Min fina mormor och min fina dotter. Matchar med rosa och randigt.

Massor med fåglar utanför, Tindra älskade alla pippis.

​Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Jag har skickat massa screenshot till dig på Instagram ☺ flera par skor. Tack för att du sprider glädje och jag gillar att läsa om din fina familj.
    Kram!

  2. sandrasg

    så fina bilder! Min dotter har också dessa skorna. Min dotter har också haft mini fötter. Hon hade 17/18 när hon ville så och gå ute osv. Nu har hon vuxit till sig lite och har 19/20 så nu kan jag iaf köpa skor till henne! ?