Budget vs lyx – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Budget vs lyx

Hej finisar!
Tycker det är himla kul att göra sådana budget vs lyx här på bloggen och jag vet att ni gillar det, haha. Får frågor varje dag om jag inte kan göra en budget vs lyx och jo det kan jag men måste ju hitta bra grejor med hehe. Tycker det ska vara bra saker så man inte ser så stor skillnad. Det ska verkligen vara varor som liknar varandra.

Har hittat några nu i alla fall.

Rosa små Uggs till barn! Jag tycker de som är billigast är finare här, i färgen.

Bild 1

Bild 2

Som vanligt vore det superkul om ni ville berätta om ni gissade rätt. Tror många kanske känner igen vaserna men skona skulle jag nog inte gissat rätt på själv.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mlilja

    Jag hade rätt på skorna och i det fallet är lyx snyggare…men i många fall är det inte så.

    Vasen vet jag inte om jag hade rätt på, då den ena inte gick att öppna.