Tiingelinn

Matmarknad i Wadköping

Hej finisar!

Idag vaknade jag av att min älskade unge kom in och skrattade och nöp mig i näsan! Dröm , haha. Marcus hade burit in henne till vår säng. Sedan pluggade jag körkortsteori för fulla muggar, vill så gärna ha körkortet men just nu har vi ingen bil att köra med så står lite på is igen, attans, måste lösa det verkligen. Behöver verkligen ett körkort!

Sedan gjorde jag i ordning mig och våra vänner Alva och Luca kom. Vi mös hemma och Alva hade köpt så fina blommor till mig och fazer choklad. Mums! Favorit, mycket godare än Marabou läns lyxigare, hehe. Marcus tror det är för min vän Moa jobbar på fazer som gör att jag inte vågar äta något annat, haha!

Barnen fck leka lite med varandra och sedan gick vi alla ut på en promenad till Wadköping och besökte matmarknaden. Wadköping är ju sjukt mysigt men föredrar det nästan utan matmarknad, mindre folk, haha. Sedan var det inget vi ville ha precis, lite loppis, färska grönsaker typ hemodlade tomater ( gillar ej tomat) hamburgare, langos, korv med bröd och typ syls, honung saft osv. Hade Elat ha som Linköpings matmarknad med mat från hela värden, och typ fudge och italiensk choklad.

Blev sjukt provocerad för Luca var lite ledsen i vagnen och en rent ut sagt ” kärring” sa så Marcus hörde ” varför tar man inte upp sitt barn”. Jag blir sjukt arg för exakt sådär har jag hört tidigare när Tindra skrek inne på Ica. Tycker det är mer fel att alltid ta upp så de lär sig att de alltid får som de vill, dem måste lära sig. Hur ska man orka köra vagn och bära bebis samtidigt. Nej fy! Hatar när folk stirrar, är alltid så. När vi var och badade i Nora blev Tindra hysterisk och skrek och folk tittade på mig som att det var något fel på mig som mamma, alltså barn skriker, kan man bara sluta glooo! Sköt ert eget ni har med varit barn. Just denna frågan brinner jag hårt för.

Hur som helst, vi gick och gungade med barnen i stadspakren, tittade lite på blommorna där. Sedan gick vi hem och myste lite hos oss igen. Så perfekt dag med Marcus, Tindra, Alva och Luca! Glömde ge Alva sina knivar med vi ses nog imorgon på UMP!

Puss och Kram!

Kompisarna! Mammor och barn, Tindra sov, haha.

Såklart lite frukt mums!

Fina blommor från fin vän!

Trött tjej

Älskar att gunga min tjej, haha.

Vägrade ha sina skor!

SÅ mycket kärlek, vänner och familj tillsammans!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.