Tiingelinn

Vuxentid och tips vart man köper vegansk smink

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Novaconcept. Är så stolt att samarbeta med dem! De säljer veganska smink och hudvårdsprodukter! Det är så svårt att få tag på det. Går du in på kils har de kanske ett läppstift från ett varumärke men resten från märket är inte veganskt. Nova concept är verkligen en perfekt hemsida för er som inte vill ha djurtestat smink eller smink med animaliska produkter i.

Denna gången har jag testat handgjorda produkter för huden . Blev en hudkräm, handkrämer, schampo, balsam, en handtvål som är så lyxig och ett ljus som doftar spa! Det är verkligen den feelingen man får. Varumärket heter Handmade soap.

Jag har alltid varit sådan som älskar handgjorda grejor, känns mer exklusivt hehe.

På hemsidan har de öven de snygga ögonskuggorna i trä förpackningar med magnet, dem är så galet lyxiga och fina, och min favorit highlighter som jag använder dagligen! Pink champagne heter den.

Spana in sidan hörrni!

Igår hade jag och Marcus lite vuxenmys i form av frukt, godis, chips och så smorde jag in mig med dessa produkter och smorde in med bodybutter på benen! Den var så himla skön i konsistensen! Rekommenderas verkligen! . Den bästa hittills jag provat och har testat många, haha! Tror det är väl genomtänkt när produkterna är handgjorda.!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.