Tiingelinn

Shopping kväll på Minilove!

Hej finisar!

Ikväll var vi på shoppingkväll hos Minilove med @nordqvistmoa och Ivar! Vi hade så mysigt! Barnen satt i bärsele, så sött när dem är så himla stora nu, haha. Gick jättebra, dem var så himla snälla! Inne på minilove var det knökfullt, så kul att så många kom dit. Vi tog en liten tur på stan och kom tillbaka när de flesta gått, hehe.

Det var så galet fint ordnat! De hade så goda snittar med mosarella, pesto och soltorkade tomater, cider, gott för barnen, ja verkligen fint, även massor med frukt som jag älskar men det vet ni ju! Barnen var så duktiga med där inne, helt otroligt!

Vi shoppade loss ordentligt båda 2. Fick även så himla fina goodiebags bilder kommer här nedan! Vilken mysdag vi haft! Ivar och Tindra blir alltid så glada när de ser varandra!

Frukt bland mini rodini kläderna! Vindruvorna var perfekt krispiga!

Kompisarna som hälsar på varandra medan jag satte på bärselet, tur Moa har koll på läget, hihi.

Med sina nya brillor från goodiebagen! Döör vad söta !

Alla inköpen och goodiebag innehåll

Allt detta var i goodiebagen! Fina påsar från mini rodini och moll, brallor från moll, mössa från ebbe, massor med goda klämmisar och söta rosetter och hårband!

Asså denna fina tänkte jag skulle passa bra i Tindras nya säng ni snart sak få se, eller också i vår vagn som har precis samma sand färg som snäckan!

Molo tröja! Så fin, gör sig inte alls på bilden, Den glittrar i verkligheten. Alla ” sträcken” på den är glittrande i silver, så fin! Tindras första mini rodini plagg med! Så fina!

En ny sked, en liten kanin, rosett och även en liten pipmugg! Vill få henne dricka ur det nu.

Detta kan tala för sig själv! Tindra blev helt galen med, haha!

Mammorna med ” 1 åringar! Ivar i alla fall, Tindra snart, i bärsele! Så nöjda! Alla 4! Jag ser galen ut och kolla håret, men bjuder på det.

Alltid sno andras nappar men inte vill man ha själv!

dö-coola!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.