Tiingelinn

Kompismys och present!

Hej finisar!

Igår var jag och Tindra på en liten lunch-dejt med Milia och Johanna! Efter maten gick vi till UMP så barnen kunde leka fritt. Jag märker så stor skillnad på Tindra för hon gick runt själv och lekte utan att jag satt med henne och sväng, pratade direkt till henne eller så. Hon underhöll sig själv och tittade sina kompisar Luna och Milia, lekte med leksaker och jag kände mig så stolt samtidigt som jag satt och pratade med de andra mammorna.

När jag kom hem hade jag fått ett brev i brevinkastet med ett så fint armband som jag har på mig nu. Har velat ha ett tunt som passar till allt. Dessutom guld, matchar så fint med min förlovningsring. Detta kommer ifrån Gabriella Joss egen kollektion hos syster P. Går att köpa på Åhlens eller syster P ´s hemsida . Så himla glad blev jag! Så enkelt och fint, precis min stil! Så galet coolt att göra en egen kollektion, typ min dröm!

På kvällen städade vi och plockade bort alla Tindras urvuxna kläder. De finns nu uppe på Tradera för den som är intresserad.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.