Tiingelinn

Spöregn men ändå lek

Hej finisar!

Igår vaknade vi upp i vår mysiga stuga i Leksand! Vi har haft en så himla mysig helg och Noah har verkligen charmat mig totalt. Gullungen! På lördagkvällen så spelade vi äventyrsgolf tills det blev mörkt. Himla mysigt, sedan gick jag, Marina, Noah och Tindris hem till stugan. Körde Noah i Tindras lilla resevagn, haha.

När Marcus och grabbarna kom hem så gick alla och ja sig men jag och Marcus satte oss i bastun en stund. SÅ himla mysigt var det. Att bara prata och allt runt omkring var rent och fint. När det blir för varmt får jag panik så då gick vi och la oss.

Igår regnade det hela dagen och vi hade verkligen inte så bra kläder för det. Har varit så varmt hela sommaren så det var verkligen en miss. Tindras satt innanför Marcus tröja, så himla söt, haha. Liam och Thomas badade på ändå trots typ 11 drager och regn. Tappra kämpar.

Tycker vår semester blev så himla lyckad. Alla hade verkligen kul, skulle kunnat stanna en he vecka för fanns så mycket att göra på campingen och hade gärna velat upptäcka själva dalarna och se lite dalahästar och sådant, hihi. Nästa sommar kanske!

Galningarna! Ser ni att det regnar på bilden? Man ser lite på vattnet va haha.

Farfar Göran med sitt barnbarn Tindra i bollhavet.

Dem finaste jag har!

Storebror och lillebror.

​Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.