Tiingelinn

Rolig fakta om mig och Tindra

Hej finisar!

Här kommer lite knasig fakta ni inte visste om mig och Tindra.

1. Vi hittade aldrig ” stompen” från navelsträngen när den ramlade av. Plötsligt var den bara borta, vi hade bara varit hemma, konstigt!

2. Jag är väldigt ivrig, därför det ofta är stavfel på min blogg. Det blir auto-korrekt och jag läser inte igenom inläggen innan jag publicerar, dåligt! Ska bli bättre på det, men är så ivrig och vill publicera direkt.

3. Jag har haft ett drömyrke att bli relationsexpert, haha. Har alltid sedan typ högstadiet varit den som försöker para ihop folk, komma med goda råd i relationer och det har alltid gått jättebra, haha. Jag var den enda själv som var utan partner, haha.

4. Min hy blir sämre om jag inte sminkar mig! Det är sant! Ibland lägger jag på ett tunt lager puder foundation bara för att. Tror det är för jag använder palinas produkter och dem är typ som hudkräm, nej men svårt att förklara men det är inte bara smink utan även vårdande!

5. Jag ÄÄÄLLSSKKAAR spa och saker som har med det att göra. Smörjer in mig med krämer varje kväll och morgon innan sminket. Eftersom jag haft acne problem är det viktigt för mig. Nu har jag verkligen det på rutin, vill aldrig få dålig hy igen. Har blivit sjukt insatt i hur man ska få en balans, läst på och gått kurser om hud och hudvård.

6. När Tindra var mindre och precis börjat äta mat blev hon lätt hård i magen. Varje gång hon blev det satte vi henne i gåstolen och då minsann kunde hon bajsa.

7. Tindra har lärt sig att ta sig ner från våran säng själv, Marcus har verkligen tränat henne. Nu lägger hon sig på mage och hasar ner.

8. Jag är egentligen pedantisk och vill ha fint omkring mig. Blir jättestressad av stökigt och smutsigt.

Puss och kram!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Funwiththecamera

    Gud söta ni är, vilken underbar familj du har! ? Älskar att se er i unga mammor och läsa din blogg! <3
    Det är så roligt att se hur tur Tindra har med er som föräldrar, av det jag läser och ser, så är ni båda så kärleksfull och rolig men ändå strikta!
    Du och din familj är en inspiration! (Är inte förälder och har ingen kille! xD)!
    Men med allt du skriver om och alla dina bilder är inspiration till alla oss, oavsett om vi är föräldrar eller är ett par eller är singlar, fortsätt vara era grymma jag! <3

  2. Tiingelinn

    Hej åh vad kul att höra blir så glad! Nejdå det tar jag inte illa upp av! Så snällt av dig att tänka på oss. Hon satt där 2 min sedan insåg jag att det var livsfarligt. Kommer inte hända igen❤️

  3. M

    Hej fina ni! Har följt er till och från via Insta och bloggen sedan ni började medverka i Unga mammor! ?
    Ville bara säga, med all väl mening, att jag noterade härmodagen att du hade Tindra i en kundkorg man drar efter sig. Jag jobbar i matbutik och ser flera föräldrar göra så med sina barn. Dock finns det risk att korgen välter med barnet i! De upplevs som stabila men kan lätt välta. Ingeting man vill att ens barn ska vara med om! Hoppas du inte tar illa upp utan ser välmeningen i denna kommentar <3
    Ha det jättebra!