Tiingelinn

Måste stressa ner, klippt av håret idag

​Hej finisar!

Idag har jag haft en så stressig men rolig dag. Jag måste verkligen börja stressa ner i mitt liv, detta är inte sunt för mig. Har börjat få tillbaka acne i ansiktet på ena kinden vilket är ett stort tecken för mig.

Såhär såg min dag ut, håll i er! 

Började med att springa som en tok till stationen i Örebro. Hann dit på 12-13 min från oss helt galet, förstår det inte säl. Sedan åkte vi buss till Frövi, jag lämnade Tindra hos mormor och morfar och fick lite frukost där. Sedan gick jag till min frisör Malin och hon gjorde mig Såå snygg i håret! Blev mycket kortare denna gång. Använder ju Hair talk hår men det var så långt och slitet i topparna så klippte av det och nu är det fylligt och mer nattligt! Hair talk är en himla skonsam metod för håret. Detta känns hur fint som helst blev nöjd! 

Jämför bild 1 och 2. Stor skillnad men ändå fint ju. Efter frissan gick jag tillbaka till mormor och morfar och min mamma kom även på sin rast för hon sakande Tindra massor. Fick god ungnspannkaka av mormor vilket jag älskar, gillar typ inte velig pannkaka men älskar ugnspannkaka. 

Sedan tog vi bussen till Örebro och jag och Tindris gick till Ump en stund på kalas för Theo, Fannie och Luna! Var där en kortis sedan kom min yster Fanny och hennes kille Oscar och följde med hem till oss och såg lägenheten och kissen! 

Efter det kom Moa och Eddie över på en fika kväll mys! Himla Goa är dem och så söta med Tindra, jag bara tjatar hål i huvudet på dem att de med ska skaffa en bebis, haha. Ser framför mig hur vacker Moa kommer vara som gravid och hur mysiga föräldrar dem kommer bli. 

Sedan hade vi tvättad och tvättade massor och mitt i de åkte vi till Johanna, Milia och Sew och lämnade en nyckel för dem ska vara kattvakt åt oss. Vi stannade hos dem ett tag för de är så himla Goa och underbara att umgås med. Vi har så mysigt med dem.

Sedan hem, Atta Tindra, ta resten av tvätten och nu ligger Marcus och sover, Tindra och Daisy med medan jag bloggar och ska nu kolla på Therese Lindgren på youtube! Såå avundsjuk Lovisa som filmade oss till unga mammor jobba med benen idag och igrår, wow! Saknar Lovisa så mycket, önskar at hon kunde hälsa på oss! 

PUSS OCH KRAM PÅ ER!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tiingelinn

    Men kära någon, varför om du aldrig kommenterar väljer du att kommentera en nedlåtande kommentar. Så tråkigt att lägga din minimala tid på att kommentera bloggar på något negativt. Folk är alleles för sura nu för tiden. För att någon är stressad betyder det inte att någon annan inte kan vara mer stressad. Som när någon samlar in pengar till djur och folk säger ” samla in till döende barn istället” det ena utesluter inte det andra. Sedan har du ju valt ditt arbete. Har du det sådär hemskt skulle jag prata med chefen för sådär kan man ju inte behöva ha det på sin arbetsplats. Tror ditt jobb ger dig negativ energi. Skulle rekommendera att du lägger den på att lösa ditt problem på jobbet istället för att skriva nedlåtande kommentarer.

  2. mammalideskold

    Härligt med lite egentid och få klippa sig i lugn och ro och få fräscha till sig. Det var länge sen och allt för sällan jag går till frisören. Jag snaggar mina pojkar och sambo, men jag vill inte snaggas, jag tillåter mig att gå i färgglada och mönstrade kläder för att visa att jag är en kvinna/mamma med barn som faktiskt inte försvinner för att jag är ensam kvinna/tjej i familjen. Jag tänker inte tryckas undan av det. Jag är en mamma med intresse för utseende. Och det ska jag få spegla utåt, kanske inte som många på sociala medier, men ändå visa mig utanför hemmet utan att skämmas.

  3. Anna

    kommenterar aldrig på bloggar osv. men snälla.. sluta säg att du haft en ”sån jobbig dag” jobbar som ssk här i örebro på usö… med sommarbemanning kan man just nu säga att alla mina arbetsdagar är skit! Hinner inte ens äta lunch eller frukost osv. dessutom ansvar för personers liv.