Tiingelinn

Vi kanske måste flytta

Hej finisar!

Vilken kväll igår alltså. Hittade ett papper i brevinkastet från vår hyresvärd där det står att de gjort en mätning i vintras ( innan vi flyttade in) och upptäckt för säga radon halter i vår lägenhet. Marcus googlade och det står att det är farligt och kan utveckla lungcancer på lång sikt. Om man bor så i ca 15 år.

Vi vet inte hur illa det är eller vad som kommer bli åtgärden. Ringde hyresvärden idag och hon sa at hon inte hade en aning om det där och att hon som har koll inte jobbade. Hon sa bara, ha fönstret öppet lite så länge så det kommer in mer ventilation. Hmm. Jag frågade även vad det blir för åtgärder. och i värsta fall måste vi flytta. Det är dock inte säkert men fy vad det känns jobbigt ändå. Hoppas det löser sig ändå. Vore skönt att bo här tills vi köper eget.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Nej fyyy stackare!! Är det nåt ja är rädd för så är de radon och möggel. Ja bodde i usa innan och där är de välkänt med riskerna . Radon i hyreshus är dessutom extra illa eftersom man inte vet hur många som sitter och röker inomhus och luft i hyreshus cirkulerar ju runt i hela huset och kombin radon +nikotin partiklar är inte bra!!! Vad bra att de upptäckt de så att de kan göra nåt åt de!