Varför är alla på mig – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Varför är alla på mig

Hej finisar!

Jag har upptäckt en sak och det är att det känns som att folk endera älskar mig eller hatar, mig det finns inget där emellan. Har så otroligt fina människor i mitt liv, kan inte önska mig bättre. Får även dagligen meddelanden på Instagram om hur fin jag är, hur fin min dotter är, att jag är jordnära, genuin, mysig, spader energi och glädje, ja ibland långa texter som jag kan bli tårögd av.

Jag hinner inte alltid svara då det är många som skriver olika meddelanden men jag försöker svara så gott jag kan, kanske inte varje gång men jag gör mitt bästa och jag är så glad och uppskattar detta så mycket.

Sedan tyvärr känns det som att jag är en sådan människa man verkligen ska hugga på. NI fina människor skriver till mig att jag inte ska ta åt mig, att det är ren avundsjuka och att jag ska fokusera på det som är kärlek istället och det gör jag. Men jag är en sådan känslomänniska, jag tar åt mig och jag blir ledsen.

Jag är en offentlig person och jag vet att jag får stå ut med sådant och att jag väljer själv att göra detta, jag älskar detta och kommer inte sluta för då har dem som är elaka mot mig vunnit ju. Det tar dock så mycket på mig så det drar ner min självkänsla. Skulle behöva tips av andra influensers i liknande situation som mig, vad gör man, hur blir man kall och skiter i att ta åt sig.

Jag är liksom en vanlig tjej.

Blir så ledsen när jag läser saker som ” Fjortis mamma som jagar följare och likes” Tror jag sagt och skrivit säkert 10 gånger hur oviktigt det är för mig. Jag uppskattar såklart alla fina komentarer och att ni vill följa mitt liv men jag jagar det inte, tigger inte om det och jag publicerar bilder på det jag vill, tex blommor som jag vet inte får lika mycket likes som tex på mig och Tindra, för at jag vill och för att det är en del av mitt liv också, ett stort intresse hos mig. Jag vill vara genuin och äkta och visa mitt liv, oavsett vad.

Kommentarer som ” Du skaffa barn och är ett barn, hur tänker du” ” Du är så pinsam och ful men tror du är någon modell” ” dIn röst är hemsk, ” du är tillgjord” ” ” du bidrar till kroppshets genom att vara smal” du är ful utan smink” ja men listan kan göras lång… det gör ont, det sänker ens självförtroende.

Jag vet som sagt inte riktigt vad jag ska göra åt detta. Vi är vi och såhär är vi. jag är verkligen en lekfull, kreativ mamma. Jag älskar färg och form, människor som gör mig glad, barn, älskar att fota, gillar att dela med mig av mitt liv. Tror på kärleken, ja men det är typ jag. Ibland kanske man får en uppfattning av någon men det är så tråkigt när folk inte ser mig för den jag är. Många ser mig helt fel. Jag ska första öppna mig ännu mer och vara mer personlig så ni får känna mig som människa!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ackmark

  Kommer alltid finnas människor som sitter bakom sin skärm och skriver fula och elaka saker. Sorgligt men sant, visar bara att dom är avundsjuka och tycker om att göra andra ledsna. Man ska inte ta åt sig men ibland blir det svårt. Kämpa på med det du gör och skit i dom. 😘

 2. Veronica

  LINN! Försök att varje dag och varje stund ersätta de elaka uttrycken mot de god uttrycken. Putta bort dem och affimera de ord som påverkar dig positivt och bygger upp dig till den starka, unika och rakryggade person som du fakriskt är! Repetera i din tanke att inget idiotiuttryck eller beteende är starkare än dig! Tryck på låte ”Shake it off” men Tylor Swift! för du är enastående bäst exakt så som du är! Positivitet är det enda som kan påverka dig och bygga upp dig! Allt annat kan du stå emot med din supermammakrafter för du är stark i dig själv och har många omkring dig som stöttar dig. Hoppas att du hittar någon influenser (kanske Therese Lindgren t.ex) som kan ge dig goda råd). Du är enormt vacker inifrån och ut! Din röst är jättefin! Du är så rolig, spontan, godhjärtad och kreativ! 😃 Kom ihåg att du är en av de människor som gör världen bättre! Starka tillsammans!

 3. Ellinor

  Usch, önskar att det fanns ett automatiskt filter som tog bort elaka kommentarer! Varför gömma sig bakom en skärm och skriva elakheter till någon, saker som det heller absolut inte finns någon grund för. Du är väl en jättebra och mogen ung mamma! Att du dessutom ser bra ut, är framgångsrik, är lycklig i ditt förhållande, har en söt dotter, ett fint hem osv sticker väl i ögonen på avundsjuka människor. Förstår verkligen att du blir ledsen och att det är svårt att låta bli att ta till sig av det, men det ÄR bara avundsjuka människor som skriver sådana kommentarer! Kram till dig.

 4. Eve

  men fy vad tråkigt att folk kommenterar så 😟 Men jag looovar dig att det bara handlar om avundsjuka och att dom själva är bittra över något i sitt liv. dom mår kanske bättre av att trycka ner någon annan?! hur som helst är det bara svaga personer som gör så och jag måste säga att DU är så otroligt stark! älskar dina sista meningsr där du skriver att du vill öppna upp dig mer så folk ska se hela dig. vi vettiga människor ser dock redan att du är en underbar person och mamma! <3 kram!

 5. Ossila

  Skit i de asen. Det är den där camcam på bloggbevakning som skapat en attityd hos en del följare där näthat och mobbning liksom är fullständigt normalt och till och med roligt. Det är fruktansvärt.
  Stå på dig.

 6. Hille

  Usch vilka hemska människor det finns här i världen, tyvärr kommer dem aldrig försvinna… det kommer alltid finnas hat och avundssjuka. Min teori är att dem ju är avundssjuka på dig, att du ex. är offentlig eller att du har ett liv som dom med vill ha men ej har/kan få. Eller att de har så dålig självkänsla själva så de vill trycka ned andra oskyldiga människor för att tro att de höjer sin egna. Vilket man aldrig kan göra genom att trycka ned en annan människa. Jag förstår dig verkligen att du tar åt dig och det hade jag troligtvis också gjort om jag var i din sits.. Men du ska veta hur många som tycker om dig och inspireras av dig dagligen. Hoppas du får en bra och mysig dag och fokuserar på alla de goda komentarerna istället. Stor kram

 7. johannahf

  att folk ens orkar hålla på 🙄 man får leva det liv man själv vill & göra det man själv blir lycklig av så länge man mår bra (& man givetvis inte skadar andra).
  Alla dessa jäkla åsikter om andra människor hela tiden. Tycker du verkar vara en härlig människa som är snällheten själv, tycker även det är helt fantastiskt att få följa en människa som prioriterar sin familj så som du gör, så fint.
  kör på bara 🌷

 8. Emelie

  Människor är elaka individer och de är så lätt ath sitta bakom en skärm och skriva dumma, olämpliga, elaka saker till andra som de inte ens känner. tyvärr är de baksidan av sociala medier och jag kan bara tänka mig vd mycket du får stå ut med. Kan du inte blocka på något sätt så du slipper läsa otrevliga påhopp?? Du ska vara du och absolut inte ändra på dig! fortsätt göra de du gör och de du tror på. Din familj ser ut att må hur bra som helst och ialla genom Tindra, tindrar☺️. Avskum finns de för många av och vi måste övervinna dessa och visa på att dem inte får vinna! Mer kärlek och empati i världen!!! ❤️

 9. moasuuronen

  Stå på dig! Jag är väldigt glad att någon åtminstone är väldigt utanför normen som du faktiskt är ändå som älskar blommor, smycken, är vuxen men fortfarande älskar mycket rosa och är väldigt kärleksfull och har varit det sedan ung ålder. Jag tror mycket på avund som ändå vill ha så många följare som du fått och byggt upp genom att få dom själv! Och kommentarer som ”du behöll bara Tindra för att få fler följare” läs dom kommentarerna mellan raderna och radera dom sedan, argumentera inte emot för det. kommer alltid finnas folk till allt. Många hatar att se en misslyckad och färre är glada för ens skull.

  Gör din grej och kör ditt egna race!
  Kram 🌸

 10. fitnessfortwo

  Herrejösses att människor håller på så? Alltså är upp till var och hur man vill leva sitt eget liv. Sitta bakom en skärm och skriva sådant om människor säger ju en om dem själva egentligen.