Spa vid havet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Spa vid havet

Hej finisar!

Gud så underbart vi haft det! Vi har varit på Tanum Strands spa Horisont både lördag och söndag morgon. Turats om att ha Tindra i delen av spat man får ha barn. Så otroligt fint och härligt är det att bubbla bubbelpool med en utsikt över havet och fina Tanum, wow faktorn är hög, hihi. äng att det var här Marcus friade till mig!

Gjorde en ansiktsbehandling på söndagen och det var helt ljuvligt. Marina tog massage på lördag morgonen och alltså jag blev så glad v att se henne komma ner där ifrån, hon sprudlade av lycka, finns inget bättre än att se andra människor nöjda och glada.

Både Mia och Marina var så imponerade och njöt, jag och Marcus med såklart men var ju deras första gång. Är otroligt mysigt att vara på västkusten och ännu mer perfekt med spa. Man kan besöka spat utan att bo på hotellet med, kostar 299:- så värt!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.