En hemlighet att dela med er! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En hemlighet att dela med er!

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med BestSecret. Som jag längtat att berätta detta för er.

Jag har för några veckor sedan klickat hem märkeskläder från denna hemsida som heter BestSecret . Det är en hemsida som säljer märkeskläder, smycken mm till galna rabatterade priser. Då menar jag upp till 80% rabatt. Det finns över 3000 varumärken så som Thomas Sabo , Calvin Klein , Petit Bateau som är mitt favorit märke på barnkläder mfl.

Det som är speciellt är att BestSecret är ett modeparadis endast för medlemmar. Vem som helst kan alltså inte handla där utan man måste bli inbjudna och nu bjuder jag in er!

Ni får dessutom 200:- i presentkort när ni handlar för 600:- för nya medlemmar. och tro mig det är inte svårt att komma upp i den summan när allt är så billigt, man får mycket för pengarna. BestSecret känns för bra för att vara sant. Men det är ju som sagt inte alla som kan handla där så detta är exklusivt för er.

Har även en liten egen webbshop hos BestSecret med produkterna jag klickat hem och lite annat jag gillar, ni får gärna kika in den, så himla häftigt tycker jag det är.

I inlägget ser ni fina saker jag beställt hem och allt till rabatterade priser. Min vita baddräkt som många av er frågat om, Tindras söta badhandduk med tofflor till från Petit Bateau som jag älskar, flippflopp, Tindras blommiga klänning, body och pyjamas från Petit Bateau, asså dessa kläder är så fina! Sedan en Thomas Sabo berlock jättebilligt till mitt armband och Calvin Klein underkläder till både mig och Marcus. Ni hittar allt i min egen webbshop.

Shoppa lugnt och berätta gärna om era fynd för mig på Instagram/ bloggen.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.