Tiingelinn

Om unga mammor, även nya bilden, vilka har jag kontakt med, när börjar programmet, hur känner jag?

Hej finisar!

Ni är många som frågar om unga mammor hela tiden och tänkte sammanställa ett inlägg här.

Ska vi vara med i säsong 4?

Ja det ska vi och jag är så oerhört glad för det då jag älskar denna produktion och fantastiska människor som jobbar med den.

Här nedan ser ni bilden på mig och Tindra för denna säsong. Tycker den blev himla fin, Förra året va jag inte nöjd pga mitt korta hår, hehe. denna blev så himla söt. Dock första bilden någon nästan som Tindra inte ler på, haha. när vi fotar hemma är hon ju alltid så glad och skrattar men när proffs fotografen fotande så blev hon nog lite rädd, haha nej vet inte men tycker den är så fin.

Vilka andra mammor är med?

Det är lite hemligt än men Julia Bergman och Milan, vi och Nathalie och hennes tjejer. Gruppbilden får jag inte dela ännu då de nya mammorna inte är släppta i media ännu.

Kommer nog inte dela den ändå för blev lite besviken på den.

Varför berätta du inte att du skulle vara med?

Vi har kontrakt på att det är hemligt då viafree vill göra det som en överraskning till er när programmet börjar. Har sååå svårt att hålla hemlisar men blir ju 10 gånger roligare att berätta när man burit på det så länge, som en graviditet, haha nej men ni fattar.

När börjar säsongen?

1:a augusti! Är ni taggade?

Har du kontakt med de andra mammorna?

Ja, litegrann. Skriver lite på Instagram och sådär. Jag älskar ju att följa deras vardag. Går ju inte att inte älska Julia och Milan, sedan är det så kul att följa Nathalie nu när de precis gift sig och hon är gravid igen, henens söta barn, ja det händer så mycket och det är så kul att följa tycker jag, ville super mamma som orkar allt!

Har daglig kontakt med en av papporna i de nya familjerna som är med, hehe men de är ju hemligt såklart.

Hur var det att spela in och när gjorde/ gör ni det?

Det är både krävande och underbart, har fått se små små snuttar nu för programmet och då känner jag alltid , wow vad det var värt det. Vi har redan spelat in allt detta i våras så det kommer ca ett halvår senare om ni förstår. Ska bli sååå kul att följa de nya mammor och papporna och såklart även Julia och Nathalie!

Vi spelade in 4-5 dagar i veckan och denna säsong jobbade vi med en tjej som heter Daniella som bor här i Örebro. Ibland var det intensivt och man Bah nej jag orkar inte mer, men samtidigt var det så galet kul, vi hade sååå kul och nu skarn jag det massor!

Hur känner du inför säsongen?

Det känns grymt kul men är även så himla sårbar. Jag tror att många inte förstår att vi är precis som vem som helst. Som du som tittar. Har lagt ner hjärta och själ i detta. Det har liksom varit mitt privatliv vi öppnat upp för tv. Visst ibland är det inte 100% reality. Det kav vara typ en fråga som slängs ut medan jag tex bakar säger vi och då ska jag svara på frågan tex ” Linn hur går det med muffinsarna egentligen ” jag säger då ” Haha nu börjar det likan något, jag tror mina muffins blir goda” . Men det är ju mina ord liksom men är inte kul att kolla på någon stum.

Detta är liksom en del ur en tid i mitt liv jag visar er. Vill vara den genuina människa jag är.

Skulle du vilja vara med i en säsong till?

Både ja och nej. Jag känner att jag har massor massor massor jag vill nå ut med och massor vi ska göra.

Planera bröllop
Prova klänningar
Kolla kyrka
Kolla lokal
Ringar
Berätta mer om hur det är att jobba med sociala medier.
Berätta om kroppshets
Om vår flytt
Kolla på hus
Leka i stadsparken
titta på djuren på holmen
Åka puttetåget
Träffa mamma vänner
åka upp i svampen
Berätta om personliga saker mer
prata om barn längtan och missfall
Visa vår söta katt vi skaffat
Visa Tindras rum
Henne utveckling tt hon kan prata och gå

och typ hundra saker till, blir vi inte med får vi förlika köra detta på youtube istället.

Här av mig typ hela tiden och frågar men senast jag frågade för en vecka sedan var det inte klart om de ska fortsätta programmet ens eller lägga ner det.

Nej delen grundar sig mestadels på att jag tycker att marknadsföringen av programmet är orättvis och att jag ibland känner mig som ” pengar”. Att man inte ser oss som människor utan som ” vad drar mest pengar”. 

När jag träffat alla som jobbar med detta har de varit hur underbara och varma personer som helst. Älskar verkligen chefen, mina fotografer som filmat och ja allt med unga mammor. 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie-Lie

    Måste få fråga. När du ber företag skicka hem barnmat (var den dyr eller?) så gör du ju reklam för dom med betalning av saker och ting. Eller fungerar det annorlunda när det är just mat? Tänkte du har ju gjort jättemånga bra inlägg om hur man ska kunna ta betalt i pengar.