Tiingelinn

Vad har hänt med mina bröst!?

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Hunkemöller som är en butik jag varit stammis på länge. Älskar mina Goa tjejer som jobbar i Örebro, lika underbara varje gång man kommer in där och alla ÄLSKAR Tindra, hihi. Har handalt mycket där och när dem sa åt mig att jag skulle göra samarbete med dem blev jag ju överlycklig, haha.

Det som gjorde att jag fasande för hunkemöller från början var deras service. Man får verkligen så bra hjälp, dem har ringklockor i omklädningsrummen så när en bh sitter på plingar man så kommer de in och tittar om den sitter rätt osv. Man får hjälp med vilken modell man ska ha, vilken storlek, ja allt. De är en av Europas största specialister på underkläder och det märks!

Kvaliten på dessa Bh:ar är fantastik. Älskar dem och de är så galet snygga med! Kvalitet men till ett rimligt pris, är nog därför jag har shoppat massor där.

De har även snygga bikinis nu i sommar och strandkläder . Jag hade ingen aning om att de hade så galet söta shorts! Kolla mina små jeans shorts med spets. Så himla min stil, jag som letat massor efter shorts, super nöjd!

De har även så himla söta nattlinnen . Jag har nu inför detta samarbete valt ut ett vitt super fint, har även ett rosa jag köpt för ca 2 månader sedan och älskade det så mycket så blev ett till nu. Ni ser jag genuint är besatt av butiken, inte köpt bh någon annanstans sedan jag hittade butiken. Köper alla trosor där med, finns ofta erbjudanden på trosor.

Nu har de även grym rea, tiiips!

Till rubriken vad har hänt med mina bröst? Alltså jag hade storlek 70 D innan jag blev gravid. Sedan som gravid blev det 70 E när jag ammade 70 F och nu får jag ha 65 C eller 70 B! Mina bröst bara försvann. Vet inte om man ser så bra men på sista bilden är en bild på min nya snygga Bh och på en jag använde förut innan jag var gravid, det är den vita ( med från hunkemöller) men det är galen skillnad verkligen. Den vita är ingen punsch upp alls och den rosa är fylld, haha.

Många säger att de blir hängiga efter man fått barn men mina har blivit mycket mindre. Varit lite ledsen över det men nu är jag typ glad, man kan gå utan bh utan att få ont. Fick ofta ont av att typ springa med stora bröst. Många klänningar sitter bättre med de små jag har nu och ja, jag försöker acceptera att min kropp ändrar form.

Fler som fått mycket mindre helt plötsligt?

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    70D, det hade man ju på högstadiet. om man ändå kunde få så små igen. Har 12 mil till närmsta butik med min storlek, 90J/K.

  2. karolinaal94

    Bara älskar Hunkemöller! Servicen där är magisk ? Innan jag min första son hade jag 70b/75a och sedan efteråt blev det 75b, efter sedan lillebror kom för 2 år sedan gick jag ner till 70a.. undrar också vart mina bröst tagit vägen ?

  3. Ellinor

    Precis samma här, de krympte, men jag hade inte stora innan heller ☹️
    Med fler barn kanske de dessutom blir hängiga.. Lite ångest över det faktiskt ?

  4. Kristin

    Gick du på p piller innan du blev gravid? och om du inte gör det nu.. Isåfall tror jag att jag vet varför, när jag slutade på p piller så försvann både min rumpa och mina bröst, även alla bristningar. Jag gick ner nästan 10 kg på en/två månader. Så om du inte använder previntivmedel med östrogen fast du gjorde det så är det väl precis därför. <3

  5. V

    Ja mina tuttar har också blivit mycket mindre. Innan hade jag melonas och folk trodde man gjort op och nu är det som en liten a kupa ? trivs inte alls! Men man får tänka att det är värt det för vi har ju våra fina små barn nu ?

  6. E

    Har du gått ner i vikt efter graviditeten jämfört med innan? På mig är brösten det absolut första som försvinner när jag tappar nåt kilo. Räcker med två stadigvarande kilo under ”normalvikt” för att tuttarna ska ta semester ?

  7. L

    Så var det för mig med. Hade A-kupa innan jag blev gravid, och nu har jag mindre än A. Sååå inte så lätt att hitta någon bh alls ?