Tiingelinn

Finare och bättre än alla andra

Hej finisar!

Alltså min lilla tjej, varje gång jag ser henne fylls jag av massor av kärlek. Hon är så fin, så perfekt och det bästa som finns i hela världen. Detta är ju tabu att säga offentligt men alla mammor där ute, erkänn att ni tycker era egna barn är lite sötare och lite bättre än alla andra i världen? Är det int otroligt att man faktiskt känner så?

Nu som mamma till ett barn känner jag ju den klassiska känslan, ” Hur ska jag kunna älska nästa barn lika mycket” Innan man har 2 så förstår man ju inte, haha. Jag tänker typ att ingen kan toppa Tindra eller vara i närheten av henne men jag vet ju att jag kommer älska mitt andra barn, när och förhoppningsvis om jag kan få ett till, tar inte det föregivet.

Alltså hur söt är hon i nya kläderna? De är från märket Livly och ja köpte dem på minilove på 50 % igår! Såååå söta, mini Tindra! Hon har börjat älska sina gosedjur och leker med dem. Denna nallen fick hon av Marcus morfar och hanns sambo när hon var en liten plutt, min första nalle står det på den, så söt!

Nu sa jag gosa lite med kissen medan Tindra sover.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Haha Såklart är ens egna barn alltid bästa ?❤
    Verkar så svårt med två barn att jag skippat det. Försökte en gång skaffa två hästar varpå den äldsta blev rasandes sotis och hatade den nya och jag gick och överkompenserade och kände mig orättvis och otillräcklig. Det var avskräckande nog ?? fast jag misstänker att det ändå är något enklare med barn egentligen. Haha ?

  2. sanklamp

    Ja man tycker ju det, själv känner jag att jag skapat världens underverk ? Just nu väntar jag femman och har samma känsla ifall jag kommer älska henne lika mycket som de andra fast jag vet att det blir så. Så fort de kommit till världen känner man samma kärlek och samma stolthelt precis som med första barnet ?

  3. Ronja

    Hon är ju så himla söt! Hur tränade ni henne att sitta? ? Min lilla är 7 månader nu och visar inget intresse att sitta alls? Super fin blogg har du! ?