Tiingelinn

Mina tips för att kyla ner lägenheten

Hej finisar!

Skrev ju igår på instagram och frågade om tips hur man får kallt i lägenheten. Här är tipsen jag fick och vad jag själv gör.

1. Dra ner alla persienner och gardiner.

( Gör detta, blir mörkt och tråkigt men det hjälper lite)

2. Sätt en fläkt vid ett fönster ( om det inte är för varmt ute). Har det nu och den blåser in sval luft men har jag det mitt på dan blir det typ bara värre.

3. Ha fönster och balkong/ utan dörr öppna och försök gör korsdrag. Detta hjälper men inte när det är mitt på dagen och 30 grader. Då stänger jag istället.

4. Fyll flaskor med vatten och frys in dem. Sätt dem sedan över fläkten med typ strumpbyxor. Funkade inte jättebra för mig men hade inget att fästa med som strumpbyxor så ställe bara framför, man behöver nog fler tror jag.

5. Ta kalla duschar, bad mm. Detta hjälper jättemycket men är tyvärr inte så långvarigt.

6. Köp en billig ac!

Precis vad vi har gjort nu. Beställde en billig igår kan länka den här nedan. Nersatt pris och inte alls så dyr som jag trodde, råkande med flera tusen. Jag tror verkligen det är det bästa men testa stegen innan först annars.

Köpte den billigaste på marknaden så får se om den är okej.

Mår på riktigt väldigt dåligt i värmen, jag får panik känslor av att vara så varm hela tiden.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej,
    Har du något preventivmedel? Tex p-piller… Undrar mest ifall du märkte skillnad på dig själv , tex humör osv efter att du slutade att ta preventivmedel m.m.. Har själ ätit i snart 8 år och man funderar verkligen på hur man är utan dem… Och vilka biverkningar man kan få av det på lång sikt.. Har du någon erfaranhet?