Tiingelinn

Hemma spa och tårar

​Hej finisar!

Igår unnade jag mig lite hemmaspa igen. Så himla skönt och välbehövligt ibland. När Marcus kom hem från jobbet tappade jag upp ett bad med iskallt vatten, kanske 20 grader eller något. Sedan la jag mig där i och det var det bästa jag gjort! Så himla svalt och skönt! 

Har mått riktigt dåligt över värmen så det behövdes kan jag säga. Sedan pysslade jag om mina fötter och händer inkl målade dem, alltså kolla det röda lacket det är som guld skimmer i det, sååå galet fint, älskar vinrött. För mig är det typ viktigare att måla tårna än fingrarna för tycker det gör så mycket, haha. 

Sedan tog jag min älskade rengöring från Palina i hela ansiktet. Den innehåller aktivt kol vilket är det senaste. Man tar pytte pytte pytte lite av krämen. Den är vit med små korn i så när du smöret i ansiktet blir den typ grå för det är ju som sagt kol i. När man sköljer av​ ansiktet känns det typ polerat, svårt att beskriva, haha. Sedan lite ansiktspeeling, efter det ansiktsmask och sedan avslutade jag med vanlig kräm. Älskar att smörja mitt ansikte. Ska blir bättre på att göra alla stegen har jag lovat mig själv. 

Hade även hårinpackning och tvättade håret noga samt tog balsam efter. Man ska alltid ta balsam efter, ven om man använt hårinpackning, visste ni det? Min frisör har berättat att schampot öppnar hårstrået, balsam stänger det och hårinpackning gå bara in och vårdar så balsamet behövs med. 

Ska nog göra en hud och hårvårds rutin på youtube många av er har frågat efter det. 

Till ansiktet använder jag enbart palina just nu och med koden Linn20 får ni ju även 20 % hos dem som är väldigt exklusivt då de typ aldrig har rabatt för deras produkter är så vårdandes och innehåller så dyra ingredienser att de inte behövs rabatt. Sedan använder jag marina nila till håret och de är billigast på lyko tror jag.

Till varför jag är ledsen då?

Mina vänner!! Alltså går sönder av att bara vara hemma, går sönder av att jag igår hade så ont i huvudet pga förkylning och värme att jag bara låg i soffan och var svimfärdig ,drack vatten och tog alvedon och min busiga tjej är helt frisk igen och jag var så tråkig och kunde inte leka som vi brukar. Ser ju buset i hennes ögon.¨

Sedan saknar jag mina vänner. Låter ju så töntigt men alltså 2 av mina närmaste har semester nu och jag vill umgås. Jag vill åka till Nora och bada och mysa, jag ville åka med vänner till Motala och bada, jag vill umgås med vänner här i Örebro har inte träffat dem på år, jag vill åka och bada med Moa och Ivar. Alltså alla mina planer blev inställda. Fyfan. Ledsen. 

Men nu är jag nästan frisk så snart så!!!!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.