Tiingelinn

Bjudna på lunch, presenter, brorsan 18 år

​Hej finisar!

Ni som läser detta är trogna följare och läsare som älskar oss, haha. Lagt upp 4 bilder idag på Instagram, ibland bara sparar jag ut och ibland ekar det tomt, inte så ofta dock, har så mycket att dela med mig av.

Vår dag började med att jag gick upp och städade hela lägenheten, känns underbart nu när man är hemma och allt är så fint… förutom att Marcus direkt kastar sina saker ​överallt, inte torkar upp välling pulvret efter sig, ställer glas på bänken istället för i diskmaskinen, puh… haha.

Vid halv 12 kom min pappa och farmor och hälsade på. Blev så himla glad, Tindra med, hihi. Hon sken som en sol när pappa busade med henne. Farmor fick se vårt nya hem och så hade hon med sig så fina presenter till oss. Jag och Marcus fick en sjukt fin ljuslykta, säger man så, nej ljusstake kanske. I marmor med en guldig ring, precis min smak! Sedan fick Tindra en jätefin bok som Kicki Thorell har skrivit och målat alla bilder i samt en liten tavla med samma bild som ett av motiven i boken, sååå fint. Det är en kvinna som är så galet duktig på att måla här i närheten av Örebro, sök på min skattkammare på facebook som kommer hon nog upp. 

Vi tog en lunch på stan med pappa och farmor sedan, blev fratelli. Pappa älskade sin italienska pasta och jag och farmor våra sallader. Pappis bjöd på maten, så snällt, och så gott! Efter maten mötte vi upp Anton som haft körlektion i stan. Vi rullade hem till Frövi och var hos pappis och myste lite innan det blev kalas hos mammis. 

Anton fick en Gant tröja av oss han kan ha i höst, lite för varmt nu, haha. Mormor och mamma hade gjort en galet god jordgubbstårta och sven hade grillat, mys och mums. Sedan blev det bad för både mig och Tindra denna varma dag. Mamma, mormor, Anton och morfar tog med ett varsitt dopp.

Nu är vi hemma igen och Marcus står och ska fixa lite fruktfat, gullis! Kan inte vara sur för sakerna på golvet du ju, haha.

Puss och kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.