Första natten ifrån Tindra på ett spa i Linköping – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Första natten ifrån Tindra på ett spa i Linköping

Hej finisar!

I helgen var jag och Marcus iväg på spa på ett nytt hotell i Linköping som heter The box hotell . ( Länk genom att klicka på namnet om ni skulle vara sugna att bo på det) .

Det var min första natt ifrån Tindra, Marcus har sovit utan henne en natt förut när jag, Moa, Tindra och Ivar var i Stockholm. Tindra sov hos sin farmor och farfar, och faster Olivia. Det hade gått jättebra och hon hade lekt med sin tremening Noah och åkt tåg, tittat på djur, badat i Noahs pool och haft så mysigt så. Skönt att höra verkligen.

Jag tyckte det var lite skönt till en början, så fort vi kom till hotellet somnade jag i typ 2 timmar medan Marcus kollade på fotbollen, men det var ju ändå inget att se ju, hihi. Nej men har inte följt vm alls, hatar fotboll och sport tyvärr. Var så skönt att lägga sig i en hotellsäng och slappna av.

Vi beställde mat på Max som låg precis utanför och åt på rummet, blev en blåbärs milkshake för mig och en halloumi burgare, älskar halloumi burgare men hatar vanlig, haha.

Sedan på kvällen sonande Marcus och jag hade då väldigt svårt att sova, började titta på videos på Tindra och bilder och tänka på henne och saknade henne så jag grät lite. Det var jobbigt men ändå nyttigt för mig att vara borta litet och bara vara jag bara få tänka, har så mycket tankar i mitt huvud just nu.

På morgonen åt vi hotellfrukost och sedan var vi på spa avdelningen. Det var helt helt fantastiskt. Bor man i Linköping eller nära kan jag rekommendera att åka dit på dagsspa inte alls dyrt men det var sååå fint och helt nytt och lyxigt. De hade en pool ute, en stor inne, man kunde ligga i typ ” sängar “som var inbyggda i poolen, syns inte på bild, dem hade en flamingo man fick låna, haha älskar och ja så fint, rekommenderas.

Man kunde även göra behandlingar men denna gången hoppade vi det. Var skönt att bara vara och prata och så. Vi hade väldigt mysigt där faktiskt måste jag säga. Vi beställde även några jättegoda smoothies och parmesanchips vill köpa hem dem, haha.

Lyckat var det, där och då kändes allt så himla perfekt.

När vi återförenades med Tindra blev jag så glad och lycklig, hon med! Hon skratta och börja flåsa som en hund när hon såg mig, min prinsessa, hon är mitt allt.

Solnedgången från hotellrummet.

Älskade lamporna i restaurangen!

Här kände jag mig så lycklig!

Sola i morgon solen.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.