Skämde ut mig så otroligt mycket – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skämde ut mig så otroligt mycket

 Hej finisar!

Vill knappt berätta detta för er så himla pinsamt. Igår blev det kaos på morgonen, haha.

Började med att jag skulle hämta ut vår nya vagn på vår Lill-Ica där vi bor. Tänkte att de är väl som när vi hämtade emmaljungan.. hur kunde jag tro det. Den hämtade vi på en babybutik och där byggde dem ju ihop den åt oss. De är ju deras jobb, denna va på Ica. 

Hur som helst jag tog Tindra på armen och gick ditt med en sax och mitt leg. Bara det att när vi kommer så är det 4 as tunga paket. Första grejen är att det har kommit 2 exakt lika dana vagnar, generöst absolut men vi behöver bara en, haha. Men man kunde vara hämta ut båda eller ingen flör de va på samma order.

Personalen bah ” Vilken bil har du vi bär ut den åt dig” . Jag blev helt generad så pinsamt att bara .. jag gick har inget körkort. Men ah då kommer en UNG KILLE som va lite små söt typ.. ut och ska hjälpa mig montera vagnen i butiken… alltså seriöst jag dog! Mitt i allt detta som ringer köparna till Emmaljungan så dem får komma till Ica och hjälpa mig köra hem nya vagen, haha. 

Sedan när dem är och tittar på emmaljungan så kommer såklart snickaren… som skulle kolla på lägenheten om jag fick sätta upp en sänghimmel i taket. Hade väntar i 3 veckor på det, vad är oddsen, haha.

Vagen blev i alla fall såld. Den är så fin och i bästa skicket så dem gjorde ett kap! Älskar den vagen med.

Sedan kom Moa och fick sin födelsedagspresent och bjussa på lite sallad som vi Woltade.

Med koden ”tiingelinn” får ni 75:- avdrag när ni lägger er första beställning. Sååå värt! Älskar tjänsten.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.