Tiingelinn

Flyttvlogg 1! Visar er vår nya lägenhet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    det var väl en fin lägenget?! fina golv o kakel i badrummen, inte alla lägenheter som har det. gillar ni inte dom bruna dörrarna kan ni alltid måla om dom (om ni får för hyresvärden) eller köpa nya vita på typ Bauhause, där kan man få en ny vit dörr för bara ett par hundra kr. sen gör ju nya handtag på skåp, dörrar och garderober en stor skillnad om man nu skulle vilja det? viktigast är ju att ni tre trivs i lägenheten, att några random people väljer att skriva dumma kommentarer visar bara att dom absolut inte fattar vad som är viktigt här i livet. jag hoppas iaf att ni får det underbart i er nya lägenhet! ha en fin dag! Kram från tant jessica (30 år)

  2. L

    Tilläg på min förra kommentar:
    @Bekizzen säger att det finns ’inget att göra åt köksluckorna’ när dem är sjukt fina? Det är ju jätte fint med mönster och inte så genetiskt som släta luckor. Tindra om ni vill piffa lite så kan man alltid köpa kökshandtag som man kan byta ut, så det är absolut inte hopplöst som förra kommentaren skriver.

  3. L

    Håller med dig helt Tindra.
    Det råder grov bostadsbrist och speciellt för hyreslägenheter och här ska man sitta och vara petig på att det är ’slitet’ och ditten och dattan.

    Detta är 110% en konsekvens av ’Instagram inredning’ där allt ska vara vitt, sterilt, fint upplagt och fan ta dig om du har en repa någonstans. Detta är någons hem och att skriva en kommentar som denna sårar ju självklart, om du inte menade att såra borde du i framtiden tänka efter innan du publicerar din kommentar.

    Jag tycker att det är jätte mysigt Tindra och jag hoppas att ni får det jätte bra och att det viktigaste är att ni känner er hemma <3

  4. Tiingelinn

    Men snälla människa låt bli att skirva när du ska vara så spyrig bar jag om åsikt om hur vårt hem som vi älskar ser ut? Inget vidare tyvärr… tänk om jag skulle skriva så om ditt hem! Orkar inte ta mig tiden att kika in på din blogg och se hur flott du bor eftersom du verkar njuta av att se ner på min bostad! Att säga att vi bytt ner oss, verkligen inte okej! Och du ska vara en vuxen människa som har barn. Inte konstigt att dagens samhälle är som det är när vuxna människor ska klanka ner på andras hem för att känna sig lite bättre själva. För oss är det viktigare att vår dotter får ett eget rum och att vi är lyckliga än att ha helt vitmålade väggar i lägenheten. Prioriteringar.

  5. Bekizzen

    det blir säkert mysigt när ni kommit ordning men första intrycket va ju inget vidare direkt tyvärr. er förra lägenhet va SÅÅÅÅ mycket finare och jag hade nog aldrig bytt ner mig. men som sagt, det är bara min åsikt. huvudsaken är såklart att ni trivs ? det va inte meningen att göra dig arg eller på nåt vis upprörd.

  6. Tiingelinn

    Vad var det som gjorde att du tycker det ärokej att skriva så? Skåpsluckorna i köket är jättefina helt vita.Vi buter ut handtagen så blire jättefint och kaklet ska vi täcka över. Tror inte du skulle uppskatta om man vräkte ur sig något om ditt hem….

  7. pojkensmamma

    Vad mysigt att få följa med till eran nya lägenhet. Jag har läst till och ifrån din blogg och kollat på unga mammor,men totalt missat att Tindra har blivit så stor redan ett leende hela tiden. Vilket ljust hår hon har fått och när hon kröp till Marcus i sitt nya rum blev man ju rörd av att se. E nog extra känslig idag för tårarna rinner lätt idag men e väl så när man inte mår riktigt bra,sov dåligt inatt pga madrömmar. Men minns den känslan att få flytta till något nytt och gå på Ikea och få inspiration till ännu mer. Du får gärna visa upp de nya handtagen till skåpen sedan så man får se skillnaden.
    Puss och kram ?

  8. Bekizzen

    oj, vilken sliten lägenhet ??? men skönt för Tindra att få eget rum och det blir nog lite finare när ni har tapetserat om. köket går väl inte att göra så mycket åt, men kaklet och skåpsluckorna va ju hemska ???